FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Kalecilerin hiç bi topu tuttuğunu görmedim nasıl vurursan vur sektiriyor

Bu arada bir konu gerçeklik ile baya uzak . Son sürat ile koşuyorsun ve birden ani stop ederek yön değiştire biliyorsun. Bunu bende kunlansamda baya gerçek dışı.

Cok iyi bir topcu buldum cok ucuza: eder (portekizli)

adam ucuyor resmen tavsiye ederim :)

sol bek eliseu (portekiz) da cok iyi :)

Defansa heitinga'yi onerebilirim.

(Onerilerim fakirler icin gecerlidir :D)

Vallah bende nasıl anlata bilirim , yardımcı ola bilirim diye düşünüyorum. Türkçem yetersiz kalıyor galiba anlatımda.
Bir deneyim yinede,
Savunma şekli hakında konuşacağım sadece. Siz genelikle press üğmesine + 2ci adam presse yardıma gelsin tuşu ile savunma yapıyorsunuzdur bir çok kişi gibi.
Bu bir kere başdan yanlış bir savunma anlayışı. Ama şimdi adam diyelim dediğiniz gibi santradan koşmaya başladı kaleye doğru veya kanata doğru.
4lü savunma ile kesinlikle erken üstüne gitme. Bırak gelsin, onuda bırak 2ci press oyuncu tuşu kunlanarak takım oyuncun kovalasın senin savunma bölgene kadar.
Sonra ceza saha yakınlarnda hazır bekle ve karşısında dur ters yöne tempo alarak kontrolü çekilde.
Pass tuşu ile tactical savunma ile mesafeyi tut ve mesafeyi sıfır noktasına kadar yaklışdığın an aynı anda şut tuşunu kunlan yani topa hamle , kapma tuşunu. Hakakiri savunma yapmayın. Sabırlı olup , gerçekci savunma nasıl yapılıyorsa öyle deneyin. Zor evet kesinlikle ama alışınca her zor kolaya dönüşe bilir.
Bu pace oynayanların bütün hucumlarını durdura biliyorum hemen hemen. Tabiki ama bende makine değilim ve hata yaptığım, adamı kaçırdım oluyor.
Yorucu oluyor baya. Konsantrasyonu yüksek tutmak gerekir ve daha önemlisi zamanlama duygusunu o konuda yakalamak gerekir. Ve tabiki futbolu cidden gerçek gibi düşünmek gerekir savunma anlamında.
Umarım az çok anlata bilmişimdir

Peki hacı savunma arkasına atılan toplarda nasıl savunma yapacaz peki.defans adamları mala bağlayıp arkalarını dönemiyolar karşı karşıya kalıyo rakipler.hep bu şekilde gol yiyorum ben.aynı şekilde ben savunma arkasına top attığımda rakip savunma oyuncusu hemen topa hamle yapabiliyo ben top kontrolunu sağlayana kadar.öyle bi problemim var benimde topu arkaya atsam bile topu kontrol edene kadar savunma müdahele ediyo.bende mi problem var çözemedim gitti.

Rodrigo 80k ye cikmis ,nice :) 58ke almistim .Biraz daha fiyati yükselsin saticam.Bu aralar hic trading yapmiyorum yav.5 tane takim kurdum .4ü 4-1-2-1-2 , 1i 4-3-3(5)
Süper Lig takimim baya iyi yav 3 macda 2 galibiyet 1 beraberlik aldim
Muslera-Gönül-Semih-Ched-Caner-Melo-Bruma-Olcan-Wesley-Ba-B17
Tavsiye edilir

Peki hacı savunma arkasına atılan toplarda nasıl savunma yapacaz peki.defans adamları mala bağlayıp arkalarını dönemiyolar karşı karşıya kalıyo rakipler.hep bu şekilde gol yiyorum ben.aynı şekilde ben savunma arkasına top attığımda rakip savunma oyuncusu hemen topa hamle yapabiliyo ben top kontrolunu sağlayana kadar.öyle bi problemim var benimde topu arkaya atsam bile topu kontrol edene kadar savunma müdahele ediyo.bende mi problem var çözemedim gitti.

O toplar genelikle stoperler çok yavaş veya çok önde olursa geçe bilir.
Kornerden sonra top rakibe gectiğinde bende yakalanıyorum bunlara. Stoperlerlerin pace 80e yakın olmasına ve üstü olmasına dikkat etmeye özen göster+ shadow kartı

Geri
Üst Alt