Fahri Uğur Ay
Parçalı Üye
- 23 Ekim 2012
- 2.637
- 38
- 738
So FiFA'dan bakabilirsin. Ama bu dediklerim bu hafta sonu eklenir herhalde.
haftasonu gelecek upgrade'in bilgisini nasıl edindin renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
So FiFA'dan bakabilirsin. Ama bu dediklerim bu hafta sonu eklenir herhalde.
MaşallahAz önce beleş pakatten IF Mata çıktı.
Gecenin bi yarısı telefonda zaman öldürürken bildirim geldi yeni TOTW hakkında. Notification bar'ı indirip, tıkladım, Fifa 15 Companion App'e yönlendirdi doğal olarak. Girdim FUT'a, 15k var. Dedim "2 pack açayım". Bi tane açtım, doğru dürüst bişey çıkmadı, hepsi quick sell. Hal böyle olunca 2. packi de açıp 7.5k'den olmayayım dedim. Sonra da dedim ki "amaan, 2 takımım var 7.5k bi işime yaramaz, açayım bi tane daha"... İyi ki açmışım
![]()
LAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:
Yok ben koymadım daha.vay be hem de 7.5 k packten buldun (hoş gerçi şuan başka paket yok) , 5 milyona 1 tane var pc markette sen mi koydun![]()
Yok ben koymadım daha.Biraz dursun kulüpte, belki oynarım bikaç maç ama kesin satarım, TOTS için para gelmiş olur.
Eyv. Bu sene ilk defa adam 100 binin üzerinde bi kart çıktı galiba, çıktı mı da tam çıktı ama.acayip bi kart ya , dri sho pas 3er artmış bi de tek kartla st oluyor , hayırlı olsun![]()
androiddeki ultimate teamde kim çıktı karşıma?
![]()