FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Gecenin bi yarısı telefonda zaman öldürürken bildirim geldi yeni TOTW hakkında. Notification bar'ı indirip, tıkladım, Fifa 15 Companion App'e yönlendirdi doğal olarak. Girdim FUT'a, 15k var. Dedim "2 pack açayım". Bi tane açtım, doğru dürüst bişey çıkmadı, hepsi quick sell. Hal böyle olunca 2. packi de açıp 7.5k'den olmayayım dedim. Sonra da dedim ki "amaan, 2 takımım var 7.5k bi işime yaramaz, açayım bi tane daha"... İyi ki açmışım

jYy5CLT.jpg

LAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Gecenin bi yarısı telefonda zaman öldürürken bildirim geldi yeni TOTW hakkında. Notification bar'ı indirip, tıkladım, Fifa 15 Companion App'e yönlendirdi doğal olarak. Girdim FUT'a, 15k var. Dedim "2 pack açayım". Bi tane açtım, doğru dürüst bişey çıkmadı, hepsi quick sell. Hal böyle olunca 2. packi de açıp 7.5k'den olmayayım dedim. Sonra da dedim ki "amaan, 2 takımım var 7.5k bi işime yaramaz, açayım bi tane daha"... İyi ki açmışım

jYy5CLT.jpg

LAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

vay be hem de 7.5 k packten buldun (hoş gerçi şuan başka paket yok) , 5 milyona 1 tane var pc markette sen mi koydun :D

Eyv. Bu sene ilk defa adam 100 binin üzerinde bi kart çıktı galiba, çıktı mı da tam çıktı ama. :D

Erken çıksaydı keşke :D
Fifa15 sezonu nerdeyse Gitdi gibi...

Bana da beleş pack den bu çıktı :

uploadfromtaptalk1427915577592.webp

2 IF çıkıyor... maxim ile tır kadar yavaş Giroud oluyor..hem şans hem bokdan şans xD

Gelecek sezon Türk Telekom Arena oyuna eklenecek diyor içimden bir his.

Bu oyun apaçık taraf tutuyor.5 milyona yakın pack açtım çıkan en iyi oyuncu if de bruyne.Boşa 100,50 k lik pack açmayın bu oyunda en iyi pack 7,5 k lık olandır.En azından içinden taktik felan çıkıyor parasını kurtarıyor

12 takim kurdum.

Simdi Iniesta'yi alip, güzel la liga/ispanya takimi kurmayi hedefliyorum

Lakin Benzema hariç pek özel, o kadar pahali olmayan forvet oyuncular yok maalesef

Güzel oyun yeni başladım telde oynuyorum ancak bir türlü istediğim oyuncular çıkmıyor paketlerde.Bir hevesle açıyorum hep tüketilebilir öğeler çıkıyo nadir paketi açıyorum saçma sapan oyucular çıkıyor 10 günde 300-400 bin harcadım

Geri
Üst Alt