FIFA 2015 (PS4/PS3/Xbox 360/PC)

Bugün TOTS MC çıkabilir. Demba Ba ve Caner %100 TOTS kartı alacaklar.

Aha da TOTS Most Consistent but Never IF (Gold) kadrosunda olacak oyuncular (ratingler doğru olmayabilir)

Starting_line_up.jpg

Bench.jpg

Reserves.jpg

Bunlar da Silver kartlar:

e2e51b65e4693e049109ad16827a8d76.gif

7a0f957080cdadf711ce3fdf9a1823b3.gif

Bronz:

e28214313f96dfe0a13f18ea50d74c78.png

2fHZLjO.jpg

dFRtoUl.jpg

2 tane turnuva var şu anda. Birinde 5 tane Norveç liginden topçu oynatmak zorundasın, ötekinde full kadro İtalyan olmak zorunda. Norveç'i yenersen 1 tane full rare oyunculu pack veriyor. Offline oynayıp yendim en iyi Gomez çıktı.

Şimdi de İtalya'yı oynadım.

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALLLAHIM GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

bgLOF7m.jpg

okfRWL1l.jpg

VIzf1dvl.jpg

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

ne kısmetlisin talha ya :D ben norveçliyi hem online hem offline oynadım en iyi duplicate boateng çıktı elimdekini 22ye sattım ulan 86 boateng 22 k mı eder

bu arada norveçli turnuvanın online finalini penaltılarla kaybetmeme rağmen ödülleri verdi ilginçtir :D

ne kısmetlisin talha ya :D ben norveçliyi hem online hem offline oynadım en iyi duplicate boateng çıktı elimdekini 22ye sattım ulan 86 boateng 22 k mı eder

bu arada norveçli turnuvanın online finalini penaltılarla kaybetmeme rağmen ödülleri verdi ilginçtir :D

Norveç'ten bişey çıkmayınca pek ümitlenmedim İtalya'dan da aslında. Çünkü Norveç full rare, bu 3 rare veriyor ama şans işte :D

Evet bazen o oluyormuş. Maçı kim daha iyi oynadıysa, yani kim daha fazla match coins alırsa ona veriyormuş ödülü :red: Bug.

Norveç'ten bişey çıkmayınca pek ümitlenmedim İtalya'dan da aslında. Çünkü Norveç full rare, bu 3 rare veriyor ama şans işte :D

Evet bazen o oluyormuş. Maçı kim daha iyi oynadıysa, yani kim daha fazla match coins alırsa ona veriyormuş ödülü :red: Bug.

valla zaten maçı haketmiştm benm tüm oyuncular full chemdi adam hasbel kader bir kadro kurmuş 2 şutundan biri gol olmuştu :D sağolsun bug hak yerini buldu :D

acaba tekrar oynayıp kazansak verir mi pack bazen öyle bug da oluyormuş

valla zaten maçı haketmiştm benm tüm oyuncular full chemdi adam hasbel kader bir kadro kurmuş 2 şutundan biri gol olmuştu :D sağolsun bug hak yerini buldu :D

acaba tekrar oynayıp kazansak verir mi pack bazen öyle bug da oluyormuş
Bilmem ama zor bi ihtimal. Galiba geçen sene öyleydi, sonra düzelttiler. Bu sene hiç duymadım.

İtalya'yı oynamadıysan onu oyna. Offline daha zor Norveç'e göre tabi ama ben baya dandik takımla oynadım. Elimdeki untradable İtalyanlar + bikaç tane max 1500'lük kartla. 2 farklı öne geçip zaman geçirdim riske girmemek için. :D

TK

tots mcde kimler olcek o Halde
Bu dostlarımız olacak. %100. Bu sene EA işi UK forumundakilere bıraktı, ordan biliyorum.

Bugün çıkmayacak gibi ama. Cuma günü çıkabilir.

Bugün TOTS MC çıkabilir. Demba Ba ve Caner %100 TOTS kartı alacaklar.

Aha da TOTS Most Consistent but Never IF (Gold) kadrosunda olacak oyuncular (ratingler doğru olmayabilir)

Starting_line_up.jpg

Bench.jpg

Reserves.jpg

Bunlar da Silver kartlar:

e2e51b65e4693e049109ad16827a8d76.gif

7a0f957080cdadf711ce3fdf9a1823b3.gif

Bronz:

e28214313f96dfe0a13f18ea50d74c78.png

2fHZLjO.jpg

dFRtoUl.jpg

Beyler size birsey sormak istiyorum...

Bu aralar sadece SEASONS oynuyorum... cok güzel bi oyun modu. cünkü FUT gibi Arcade degil... "gercek futbola" daha yakin bi oyun moturu var ve FUT ile kiyaslandinda oyun temposu daha düsük.

Ama bazen maclar oluyor ki.. oyun temposu nerdeyse iki kati hizli oluyor. anlamadim gitdi...sanki biri öne sariyormus gibi bi hiz oluyor.
Bu hiz variyasonlari nerden kaynaklaniyor? Normal degil ?

Birde DIV2 ye cikdim...ve son 15 macda sadece 1-2 yenilgi aldim...cok iyi gidiyorum... az evel bi mac yapdim... herifde moutinho ve williem carvalho (hiz acc 53!!!) var... herifler yemin ediyorum theo Wallcot gibi kosdular 90dak.

Bu nasil oluyor????!!!! benim takim ayni hiz da kaldi ... ve garip garip oynadilar.

Momentumuna sokim fifa...hadi FUT da yaparsin millet coins ve points alsin diye...ama SEASONS da niye Momentum ve Scripting olur?
cok sinirlendim...hadi rakip iyi olur kazanir Eyvallah birsey deme...ama herfintaimi resmen x2 veya x3 kat daha hizli kosdular...yavas oyuncular bile.

...bi dogru dürüst Oyun yapmadilar bu kodumun €A .. momentum ve scripting ile oyunun anasini aglatdilar.

Son düzenleme:
Fifa 14 de ki seasons da script and moment yoktu sanki bana öyle geliyor fifa15 de ki seasons da bariz oluyor. Bazen oyuncuların garip garip yavaslıyor gol yiyosun durduk yere

Fifa 14 de ki seasons da script and moment yoktu sanki bana öyle geliyor fifa15 de ki seasons da bariz oluyor. Bazen oyuncuların garip garip yavaslıyor gol yiyosun durduk yere

...cok sinir bozucu oluyor yahu... malesef FIFA ya da rakip yok...herfilerne yaparlarsa yapabiliyorlar...biliyor ki baska rakip yok futbol oyunda...pes ölmüs zaten.

not: FUT oyniyim dedim... Oyuncu yok ya market de... bir kac oyuncu aratdirdim...bulamiyorum..alves, lewandowski, fln... normal cardlar. nereye gitdi bu oyuncular ya? ne yani market de bulunan oyuncular 95% coins buyer/seller leremi aitdi?
yoksa oyuncular gercekden birakdi mi FUT u... ya bir tane oyuncu bulamadim fut market de yaaa

Yaaaaaa Seasons oynuyorum ve Hollanda milli takımı alıyorum 4.5 Yıldız.
Ayarlarda "restrictiv" yapıyorum sırf 4.5 takımlar çıksın diye.

Ama paso 5 yıldızlı Dortmund ve Manchester U. Çıkıyor ... Ne İş dir????

EY60p9.jpg
[/URL][/IMG]

Bu iki armaya koymamak olmazdı..

2 tane turnuva var şu anda. Birinde 5 tane Norveç liginden topçu oynatmak zorundasın, ötekinde full kadro İtalyan olmak zorunda. Norveç'i yenersen 1 tane full rare oyunculu pack veriyor. Offline oynayıp yendim en iyi Gomez çıktı.

Şimdi de İtalya'yı oynadım.

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALLLAHIM GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

bgLOF7m.jpg

okfRWL1l.jpg

VIzf1dvl.jpg

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:
bu çıkan oyuncuları satamamak çok saçma değilmi

Geri
Üst Alt