Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Parayla alinan şey = FIFA Points
Oyun içinde kazandığın şey = coins
evet karistirdim ikisini galiba yine

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayla alinan şey = FIFA Points
Oyun içinde kazandığın şey = coins
Fifa points diyor işte coins değil Almanca'yı ben mi öğreteceğim.Welche Inhalte kann ich übertragen?
FIFA Points können einmalig von FIFA 14 in FIFA 15 übertragen werden.**
https://help.ea.com/de/article/fifa-14-to-fifa-15-carry-over-transfer-details/
Ea ye lafi anlat bana degil o zaman
Google translate kunlan almancan yoksa. ingilizcesini aramadim simdi.
Fifa points diyor işte coins değil Almanca'yı ben mi öğreteceğim.
coins olduğuna eminmisinolurmu yahu. orda ps4den ps4e diyede oluyor yazmakta ki benim ps3üm hic bir zaman olmadi sonucda.
Baya şansım döndü bu aralar. Bikaç hafta önce de IF Bale çıkmıştı.^toplad :ka19:
ne kısmetlisin talha yaben norveçliyi hem online hem offline oynadım en iyi duplicate boateng çıktı elimdekini 22ye sattım ulan 86 boateng 22 k mı eder
bu arada norveçli turnuvanın online finalini penaltılarla kaybetmeme rağmen ödülleri verdi ilginçtir![]()
Norveç'ten bişey çıkmayınca pek ümitlenmedim İtalya'dan da aslında. Çünkü Norveç full rare, bu 3 rare veriyor ama şans işte
Evet bazen o oluyormuş. Maçı kim daha iyi oynadıysa, yani kim daha fazla match coins alırsa ona veriyormuş ödülüBug.
Bilmem ama zor bi ihtimal. Galiba geçen sene öyleydi, sonra düzelttiler. Bu sene hiç duymadım.valla zaten maçı haketmiştm benm tüm oyuncular full chemdi adam hasbel kader bir kadro kurmuş 2 şutundan biri gol olmuştusağolsun bug hak yerini buldu
acaba tekrar oynayıp kazansak verir mi pack bazen öyle bug da oluyormuş
Bu dostlarımız olacak. %100. Bu sene EA işi UK forumundakilere bıraktı, ordan biliyorum.TK
tots mcde kimler olcek o Halde
Bugün TOTS MC çıkabilir. Demba Ba ve Caner %100 TOTS kartı alacaklar.
Aha da TOTS Most Consistent but Never IF (Gold) kadrosunda olacak oyuncular (ratingler doğru olmayabilir)
![]()
![]()
![]()
Bunlar da Silver kartlar:
![]()
![]()
Bronz:
![]()
![]()
![]()
Fifa 14 de ki seasons da script and moment yoktu sanki bana öyle geliyor fifa15 de ki seasons da bariz oluyor. Bazen oyuncuların garip garip yavaslıyor gol yiyosun durduk yere
bu çıkan oyuncuları satamamak çok saçma değilmi2 tane turnuva var şu anda. Birinde 5 tane Norveç liginden topçu oynatmak zorundasın, ötekinde full kadro İtalyan olmak zorunda. Norveç'i yenersen 1 tane full rare oyunculu pack veriyor. Offline oynayıp yendim en iyi Gomez çıktı.
Şimdi de İtalya'yı oynadım.
RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ALLLAHIM GOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
![]()
![]()
![]()
:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji: