- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
+1Bu arada artık çapraz eşleşme de geldiğine göre forum turnuvası çok rahat düzenleyebiliriz.
Fifa 14'de PC'den burada turnuvaya katılmıştım çok güzel olmuştu. Yine öyle bir şey yapabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Bu arada artık çapraz eşleşme de geldiğine göre forum turnuvası çok rahat düzenleyebiliriz.
Fifa 14'de PC'den burada turnuvaya katılmıştım çok güzel olmuştu. Yine öyle bir şey yapabiliriz.
talibim yillardir pcyleyim fena oynuyorumBu arada artık çapraz eşleşme de geldiğine göre forum turnuvası çok rahat düzenleyebiliriz.
5-0dan 9:8 baya piskopat gecmisMaçlar aşırı derecede gollü oluyor FUT'ta.
Her maç 7-5, 8-8, 9-2, 6-4 gibi skorlarla bitiyor. Bu durumu düzeltirler umarım. Yoksa oyun langırt tadında geçiyor.
İlk yarı 5-0 geride kapattığım maçı ikinci yarı 9-8 kazandım var mı böyle bişe![]()
sitede büyümedim fifami da aldım aglıcaksan 3 m2 odana geçip pesi 4 oynayabilirsinbok gibi
top direge hafif vursa da sert vursa da sanki garaj kapisina cola turka topla abaniyosun sesi cikiyo
filelerden bile oyle 4 gb oyle eklemisler oyuna
stadyumda dev ekran var ordan da 3 gb fazlalik. oyuna gelince fifa iste güya gercekcilik, yavas oynatayim gercekci sansinlar ama saga sola falan robot gibi dönsünler ziplayarak goller inanilmaz hareketler vs vs
buna para verenler muhtemelen sitede büyümüştür
Tudorrr
goal 3 oynuyorumsitede büyümedim fifami da aldım aglıcaksan 3 m2 odana geçip pesi 4 oynayabilirsin