FIFA 23

Maçlar aşırı derecede gollü oluyor FUT'ta.
Her maç 7-5, 8-8, 9-2, 6-4 gibi skorlarla bitiyor. Bu durumu düzeltirler umarım. Yoksa oyun langırt tadında geçiyor.

İlk yarı 5-0 geride kapattığım maçı ikinci yarı 9-8 kazandım var mı böyle bişe :D

Maçlar aşırı derecede gollü oluyor FUT'ta.
Her maç 7-5, 8-8, 9-2, 6-4 gibi skorlarla bitiyor. Bu durumu düzeltirler umarım. Yoksa oyun langırt tadında geçiyor.

İlk yarı 5-0 geride kapattığım maçı ikinci yarı 9-8 kazandım var mı böyle bişe :D
5-0dan 9:8 baya piskopat gecmis 😂

Arkadaşlar fifa 23 ps5 hakkı için almayan varsa 1 kişilik yerim mevcut. Ps4 ile 5 standart sürümde ortaklık yapılmıyormuş oyun elimde kaldı :D Almak isteyen varsa yazsın görüşelim yabancıya gitmesin

78FA46E4-C0D6-42E0-A711-EFBD5BA299C4.webp

Ewt ilk maçtan yedik şamarı
Çok gol oluyor buna cözüm bulmaları lazım

pcye karşı maçlar bile 3-5 4-6 bitiyor.

bok gibi
top direge hafif vursa da sert vursa da sanki garaj kapisina cola turka topla abaniyosun sesi cikiyo
filelerden bile oyle 4 gb oyle eklemisler oyuna
stadyumda dev ekran var ordan da 3 gb fazlalik. oyuna gelince fifa iste güya gercekcilik, yavas oynatayim gercekci sansinlar ama saga sola falan robot gibi dönsünler ziplayarak goller inanilmaz hareketler vs vs
buna para verenler muhtemelen sitede büyümüştür

bok gibi
top direge hafif vursa da sert vursa da sanki garaj kapisina cola turka topla abaniyosun sesi cikiyo
filelerden bile oyle 4 gb oyle eklemisler oyuna
stadyumda dev ekran var ordan da 3 gb fazlalik. oyuna gelince fifa iste güya gercekcilik, yavas oynatayim gercekci sansinlar ama saga sola falan robot gibi dönsünler ziplayarak goller inanilmaz hareketler vs vs
buna para verenler muhtemelen sitede büyümüştür
sitede büyümedim fifami da aldım aglıcaksan 3 m2 odana geçip pesi 4 oynayabilirsin

milan meta takım galiba 1 tane yavaş oyuncuları yok

Sadece bende mi böyle bilmiyorum ama istediklerimi rahat rahat yapamiyorum çok ağır kalıyorlar

Oyuncuyu sağa döndürüyorum ağır ağır dönmeye basliyor

Pas atiyorum kıçını kaldırana kadar kaptırıyor topu

Fifa 22’de böyle değildi talimatı aldığı an gerçekleştiriyordu

benim pcde oyun acilmiyor anticheat geliyor sonra geri origini aciyor, yardimci olabilen varmi?

Geri
Üst Alt