FIFA 23

Sadece bende mi böyle bilmiyorum ama istediklerimi rahat rahat yapamiyorum çok ağır kalıyorlar

Oyuncuyu sağa döndürüyorum ağır ağır dönmeye basliyor

Pas atiyorum kıçını kaldırana kadar kaptırıyor topu

Fifa 22’de böyle değildi talimatı aldığı an gerçekleştiriyordu
Oyunun yavaşlaması beni de çok etkiledi. Mesela pas veriyorum, topun gideceği adama yön vermek için analoğu hareket ettiriyorum bu sefer pası atacak adam daha vermediği için pasın yönü değişiyor :red:

Yıllardır oynuyorum bu oyunu ilk defa FUT Champions elemelerini geçemedim. Yavaş yavaş alışıyorum ama bu durum biraz can sıkıcı. Aşırı yavaş tepkiler... Kritik anlarda hızdan kaynaklı doğru düzgün istediğim yere pas atamıyorum. Havadan ara pası neredeyse işlevsiz yapmışlar umarım güncelleme falan gelir.

pas arası top çalma biraz zor ama rahatlar zamanla gibi

evet ne zaman platformlarr arası turnuvay

Allah belanızı versin bir kişi eklememiş daha!!!

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 16
Bana dmden param yok diye ağlıyorsun 800 lirayı oyuna gömüyorsun
Sabah uyandım mazeret izinli günüm evde napıyım canım sıkılıcak bari fifa alıyım dedim.

Bu bankalar çok tehlikeli onur gittiler bana 25k limit verdiler harcayıp duruyorum bende bakalım nolacak

Kupon konusuna bak knk mesaj da atarım ama bugün pek fazla Maç yok ama yine de ben oynadım.O Fb Maçı çok rahat geldi Oran da 2.10'du :D Milan Maç'ı gelmedi 1 tek kanks :D
Spora başlıyorum + dişlerimi yaptırıcam beyazlatma düzeltme+ lazerim var bunlar sadece kişisel bakımım bir de diğer harcamalarım var daha. Anlayacağın kış çok zorlu geçecek her türlü kumara açığım kışın sendeyizzz

Sabah uyandım mazeret izinli günüm evde napıyım canım sıkılıcak bari fifa alıyım dedim.

Bu bankalar çok tehlikeli onur gittiler bana 25k limit verdiler harcayıp duruyorum bende bakalım nolacak
Bku yedin

Kredi kartı borcunu ödemek için kredi çekmen yakındır

Spora başlıyorum + dişlerimi yaptırıcam beyazlatma düzeltme+ lazerim var bunlar sadece kişisel bakımım bir de diğer harcamalarım var daha. Anlayacağın kış çok zorlu geçecek her türlü kumara açığım kışın sendeyizzz
Yine de fazla güvenme knk Maçlar'a kesin olsa Maçlar daha fazla oynarım :D Burda olsan Diş Masrafın olmazdı kankam var 1 tane bana her zaman ücretsiz Diş hizmeti veriyo ama ben fazla gitmiyom en son 2 sene önce falan gitmişimdir gitmişsem :D

Yine de fazla güvenme knk Maçlar'a kesin olsa Maçlar daha fazla oynarım :D Burda olsan Diş Masrafın olmazdı kankam var 1 tane bana her zaman ücretsiz Diş hizmeti veriyo ama ben fazla gitmiyom en son 2 sene önce falan gitmişimdir gitmişsem :D
Lan diş maşrafı dediğin bol sıfırlı bir fatura çıkıyo. Arkadaşın karşılayacaksa giderleri adanaya bile gelir kalırım

Geri
Üst Alt