FIFA 23

Hero pack görevi yapalım dedik. Belki de heroların en kötüsü Crouch geldi. Hayır arkadaş Crouch'un nesini hero paketlerine koydunuz o da ayrı bir sorun.

park ji sun atti bana

önce sinirlendim sonra da gördüm ki oyundaki en iyi cmlerden biri cikmis

Premier Lig'te forma sponsoru yok birçok takımın dili English yapınca geliyordu 22'de 23'de gelmedi nasıl yapacağız. PS4'teyim.

d549z1w.jpg
[/url]

Bu adamlar satılamaz rtaşlar. Bu adamlar mecbur oynayacak ama kimyayı bir türlü güzel ayarlayamıyorum. Önerileriniz varsa bir dal alırım.

3 haftadır FUT Champions ikinci seviyeyi hep bir puan ile kaçırıyorum. Çok şükür gol atma sorunumuz yok ama savunma zafiyetlerimiz vardı.

Ruben Dias- Kalidou Koulibaly tandemini bozup Hollanda ekolüne döndük stoperde. Hocamı da özlemişim be...

Ekran Alıntısı.JPG

Eksik olarak Haaland ve Salah kaldı. Sonrasına zaten Fifa saçma sapan kartlar yapacağından oyun ritmini kaybedecek.

Oyunun gerçekten en değerli olduğu aylar içerisindeyiz. 3-4 hafta içinde çıkacak olan özel kartlar yüzünden oyun garip bir hal alacak.

Son düzenleme:
16-4 giden kadrom.

Correayla Varanenin tastaslari sagolsun.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20221031-225954_Companion.webp
    Screenshot_20221031-225954_Companion.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 37
Oyunda yapmadıgım görev, sbc kalmadı paketten 20k lık oyuncu cıkarınca seviniyorum güzel şans
Normalde bende de pek yoktur şans rtaş ama bu sene geliyor bir şeyler. Theo, Militao, Jesus özel, Paqueta özel, Dembele 85, Perisic özel ve Neymar çektim. 85 Totw görevinden çöp çektim, hero görevinden Crouch leşini çektim, arada böyle patlaklar da var tabi.

Açacağın ilk paket Mbappe olsun, rastgele.

Normalde bende de pek yoktur şans rtaş ama bu sene geliyor bir şeyler. Theo, Militao, Jesus özel, Paqueta özel, Dembele 85, Perisic özel ve Neymar çektim. 85 Totw görevinden çöp çektim, hero görevinden Crouch leşini çektim, arada böyle patlaklar da var tabi.

Açacağın ilk paket Mbappe olsun, rastgele.
ben hero paketinden 20k eden kaleciyi çektim. Gelişmiş sbc ler komple çöp.

3 kere Veratti çıkardım :d

Inform Mbappe cikardim, 2.3 milyoncuk coins. Ilk defa boyle bir oyuncu cikardim 10 senedir fifa oynamama ragmen. Eklemek isteyen: yasiny24 (PS4).

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt