FIFA 23

Bana untradeable haaland dışında bi şey çıkmadı onu da kullanamıyorum Serie a-İspanya ligi karması takım yaptığım için.

rt.webp

Benzema'yı false 9 yaptım adam bildiğin oyun kurucu gibi takılıyo sahada.Top rakibe geçince de takımı daraltıyorum kanatlarda oynayan adamlar ortaya yaklaşıyo 4 defansif orta sahayla oynar gibi oluyorum.Uzun zaman sonra iyi savunma yapmaya başladım bu taktikle.Falcao da müthiş kart ayak içi,ayak dışı traitleri var hunterı da basınca muazzam bi şey oldu.

b1cc80a22ff7792210579e649b23b207.jpg

Yedeklerde Ballack var kullanmıyorum. Beli dönmüyor resmen. Çevikliği çok düşük oyun esnasında.

Bir de Brezilyalı TD yok pazarda ilginç bir şekilde.

Satılamayan bir paketten 3 tane TOTW çıktı :red: Gerçi satılsa da pek para edecek adamlar değil ama tek paketten bu kadar TOTW verdiğine göre ben sezonu kapattım bana daha da bir şey çıkmaz.

Ekran Alıntısı.webp

82+ oyuncu seçiminden 83 oyuncu çıkardım adı bile yok hafızamda.

Icardi yapılır sevdim ah bir de dinamik olsaydı görüntüsü puşt EA

Bana untradeable haaland dışında bi şey çıkmadı onu da kullanamıyorum Serie a-İspanya ligi karması takım yaptığım için.

Ekli dosyayı görüntüle 181557

Benzema'yı false 9 yaptım adam bildiğin oyun kurucu gibi takılıyo sahada.Top rakibe geçince de takımı daraltıyorum kanatlarda oynayan adamlar ortaya yaklaşıyo 4 defansif orta sahayla oynar gibi oluyorum.Uzun zaman sonra iyi savunma yapmaya başladım bu taktikle.Falcao da müthiş kart ayak içi,ayak dışı traitleri var hunterı da basınca muazzam bi şey oldu.
Hocam bakım zamanı gelmiş yağ lambası yanıyor

IMG_20221103_141518.webp

Geri
Üst Alt