FIFA Ultimate Team World Cup | Update Yayınlandı

500 K aldım. Messi Neymar Robben Hazard Falcao falan filan herkes çıktı.Bi tek Ronaldo yok.

World Cup'ta pozisyon değişmiyor. Hala LM

Ronaldo'yu çıkarmam baya uzun sürmüştü benim de. Messi 2. kez bile çıktı hatta. Herkes var Robben yok bende de.

Avrupa takımının içine Messiyi nasıl monte etsem bi türlü yapamadım chem çok etkilenmeden.Sadece Messi etkilense sıkıntı değil ama Messiyi kadroya koyunca herkes değişiyor.

Robben nasil bir oyuncu oyle ya

2-1 ondeydim Robben ile RVP yi aldi oyuna ilk kornerde Rvp vole ile 2-2 yapti sonra Robben uzaktan müthiş bir gol atti 2-3 oldu pes pese 2 gol buldum 4-3 yaptim sonra yine sahneye Robben cikti olmayacak yerden 2 gol daha atti yari finale cikti adam

★★★》☆

Robben nasil bir oyuncu oyle ya

2-1 ondeydim Robben ile RVP yi aldi oyuna ilk kornerde Rvp vole ile 2-2 yapti sonra Robben uzaktan müthiş bir gol atti 2-3 oldu pes pese 2 gol buldum 4-3 yaptim sonra yine sahneye Robben cikti olmayacak yerden 2 gol daha atti yari finale cikti adam

★★★》☆

Yarı finale çıkmamış olabilir. Her zaman senle aynı rounddaki rakipler denk gelmiyor.

Robben çok iyidir de 3* skills vermeleri kötü olmuş :/

Robben'le oynarken bazen ben bile anlamıyorum bazı şeyleri nasıl yaptığımı, geçen baktım adam gene 4 kişi çöktü başıma amaan diyip şut tuşuna abanıp bıraktım, orta yuvarlağın yanından döndü kaleye girdi top. Rakip yapsa burada sızlanırdım :D

Robben'le oynarken bazen ben bile anlamıyorum bazı şeyleri nasıl yaptığımı, geçen baktım adam gene 4 kişi çöktü başıma amaan diyip şut tuşuna abanıp bıraktım, orta yuvarlağın yanından döndü kaleye girdi top. Rakip yapsa burada sızlanırdım :D

Hazard vardı sende değil mi? O da müthiş dediğinin benzerini Hazardla yapmışlığım var.

Bu arada Pirlo'su olup da denemeyen çok şey kaybediyor. :016:

Hazard vardı sende değil mi? O da müthiş dediğinin benzerini Hazardla yapmışlığım var.

Bu arada Pirlo'su olup da denemeyen çok şey kaybediyor. :016:

3-4-3 denedim Hazard-Ronaldo, Müller-Robben kanatları ile. Çok rahat bir galibiyet aldım ama Robben arka planda kalıyor diye bozdum eski tarzdan devam.

Hazard'a pek sempatim yok. Asıl amacım onu değil Müller'i kadroya sokmaktı zaten :D Fifa 13'te Müller CAM'dı, efsaneydi umarım seneye gene CAM olur.

3-4-3 denedim Hazard-Ronaldo, Müller-Robben kanatları ile. Çok rahat bir galibiyet aldım ama Robben arka planda kalıyor diye bozdum eski tarzdan devam.

Hazard'a pek sempatim yok. Asıl amacım onu değil Müller'i kadroya sokmaktı zaten :D Fifa 13'te Müller CAM'dı, efsaneydi umarım seneye gene CAM olur.

Mulleri RM yapaydin

N5

Finallerin takımı Galatasaray FC, yükseldiği 5. finalde 4. kez Dünya Kupası'nı müzesine götürdü.

Bu arada Benzema ve Bastian'a ayrı parantez açmak istiyorum ikisi de muhteşem oynuyorlar. Benzema 32 maç 30 gol 13 asist (hemen her maç 60-70' arası yerini Suarez'e bırakmasına rağmen), Bastian 36 maç 12 gol 10 asist.

Üniversite sınavı vardı 2014 ü boş geçtim. Ama 2015'in anasını ağlatacam

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Pogba 84 cikdi

ne manyak bi card bu ya? :D

DMC den CF e kadar hersey oynar bu...

Yaya-Pogba ikili yapicam büyük ihtimal ile.

Burada kupayı kazanınca kaç coins ve kaç adet pack veriyor renktaşlar hiç kazanamadığımızdan bilemiyoruz :D

Xavi çıktı ilkayın yerine koydum, 4-1-2-1-2 nin cm versiyonunu oynuyorum ilk maçtan 4 yedim niye böyle oldu :D

Geri
Üst Alt