Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Ogh oyun kaka oyun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cam or cf olarak mi kulanmalı ?
Cam oldu dimi!yoksa halen lm mi
* LG G2 Tapatalk *
500 K aldım. Messi Neymar Robben Hazard Falcao falan filan herkes çıktı.Bi tek Ronaldo yok.
Cam or cf olarak mi kulanmalı ?
Cam oldu dimi!yoksa halen lm mi
* LG G2 Tapatalk *
World Cup'ta pozisyon değişmiyor. Hala LM
Ronaldo'yu çıkarmam baya uzun sürmüştü benim de. Messi 2. kez bile çıktı hatta. Herkes var Robben yok bende de.
Avrupa takımının içine Messiyi nasıl monte etsem bi türlü yapamadım chem çok etkilenmeden.Sadece Messi etkilense sıkıntı değil ama Messiyi kadroya koyunca herkes değişiyor.
Robben nasil bir oyuncu oyle ya
2-1 ondeydim Robben ile RVP yi aldi oyuna ilk kornerde Rvp vole ile 2-2 yapti sonra Robben uzaktan müthiş bir gol atti 2-3 oldu pes pese 2 gol buldum 4-3 yaptim sonra yine sahneye Robben cikti olmayacak yerden 2 gol daha atti yari finale cikti adam
★★★》☆
Robben'le oynarken bazen ben bile anlamıyorum bazı şeyleri nasıl yaptığımı, geçen baktım adam gene 4 kişi çöktü başıma amaan diyip şut tuşuna abanıp bıraktım, orta yuvarlağın yanından döndü kaleye girdi top. Rakip yapsa burada sızlanırdım![]()
Hazard vardı sende değil mi? O da müthiş dediğinin benzerini Hazardla yapmışlığım var.
Bu arada Pirlo'su olup da denemeyen çok şey kaybediyor. :016:
3-4-3 denedim Hazard-Ronaldo, Müller-Robben kanatları ile. Çok rahat bir galibiyet aldım ama Robben arka planda kalıyor diye bozdum eski tarzdan devam.
Hazard'a pek sempatim yok. Asıl amacım onu değil Müller'i kadroya sokmaktı zatenFifa 13'te Müller CAM'dı, efsaneydi umarım seneye gene CAM olur.
hala bu les oyunu mi oynursunuz,cöp oyun.
Burada kupayı kazanınca kaç coins ve kaç adet pack veriyor renktaşlar hiç kazanamadığımızdan bilemiyoruz![]()