- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
oyun 24ünde cıkmıyormu playstore 27sinde bana link veriyor niye öyle?
24 unde usada. 27 sinde avrupada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyun 24ünde cıkmıyormu playstore 27sinde bana link veriyor niye öyle?
Sandro'yu neden beğeniyorsun? Adamın tipine kanım ısınmadı benim ya. Miniface'ini de değiştirmediler geçen senekiyle. Hızı iyi değil, driblingi iyi değil. Sen diyorsan bir bildiğin vardır kesinlikle ama ne? İyi savunması mı?
Ayrıca Wilshere'ı neden beğenmedin?
Simdi saydim da 9 tane varmis.
Sen baya ilerletmissin isi. Bi de PC yerine PS3'de olsan o coinslerle cok daha iyi kadrolar kurardin.
Mangala H/H'ymiş oyunda, Sakho daha iyi bence. :ka19:
Ben Galatasaray dışında portekiz ligi kadrosu kurdum yedek için parasızlıktan Talha. O ligin en iyi stoperi Mangala, mecburen aldım.![]()
Ya o orta sahadaki adamların H/M, H/H ve H/H. Ondan dolayı defansif açıdan sıkıntı yaşayabileceğini düşündüm. Cazorla ofansa zaten gerekli zenginliği katar, ki Paulinho da var. Sandro da defansif açıdan iyi olur diye düşündüm. :ka19:
Stoperde H/H çok sorun olmaz zaten de yine de tercih etmemek daha iyi gibi.Ama dediğin doğru, en iyi Mangala. Portekiz kadronda kimler var?
Stoperde H/H çok sorun olmaz zaten de yine de tercih etmemek daha iyi gibi.Ama dediğin doğru, en iyi Mangala. Portekiz kadronda kimler var?
Wilshere H/M yalnız. Geçen sene H/H'ydi. Sadece Ramires var şu an H/H olan ve Cazorla'yı öneriyorsun bana onun yerine. Aslında dediğin gibi yaparsam, +5k Wilshere desek, +18k da Ramires yapsa, bende de 6k var, yaptı 29k.. 7 saat sonra şu an 12.5k'da olan Cazorla var, bilmiyorum ama 19.5k'ya falan alırsam yaklaşık 10k kalır. -2k da Sandro var. Sonuç +8k. Torres'i 5'e satsam yapar 13k. Ah bee 2-3k'dan Jovetic kurtarmıyor![]()
Talha var mı elinde bpl dandik işine yaramayan. Bana versene![]()
Patricio-Danilo-Mangala-Vinicius-Siqueira-Matic-Salvio-Gaitan-Quintero-Lima-Martinez 4-1-2-1-2 sistem de.
Yok kimse, Jo için herkesi yolladım, elimde de 3bin coins civarı var.Courtois'nın satılmasını bekliyorum bi de. Courtois satılsın sen 5bine bi kart koy markete satın alayım onu :ka19:
Onunla da pack açarız.Senin şansın tutuyor. Geçen yıl hazard konusunda da yardımcı olmuştun.
![]()
Alex Sandro pahalı mı ki?
Güzel kadro ama, iş yapar. Martinez çok iyi diyorlar.
Bişey çıkmazsa beni suçlamak yok ama ha.![]()
Vay anasını harbiden H/M imiş ben H/H gördüm diye hatırlıyorum 13'ten aklıma takılmış demek.
Cazorla Wilshere'den baya iyi ama M/M olmasına rağmen, 4* skills, 5* WF, longshots, passing vs... Sadece ufak ve pahalı
Aslında bu kadro kalabilir de Ramires veya Paulinho'dan birini ele, oraya defansif birini al derim.
BPL FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
Cazorla'yı CM oynatsam nasıl olur? Ama sen yine de Sandro dersen alayım. Sen benden daha iyi bilirsin.
Orta sahada defansif adam yok şu kadroda mesela, ben olsam defansif birini alırdım o orta sahaya ama sen yine de istersen bi dene. Çünkü bazen ben de defansif orta sahasız kadrolar kurduğumda işe yaradığı oluyor.![]()
Peki CM olarak Wilshere-Cazorla ikilisini oynatıp arkalarına CDM olarak Sandro'yu mu koyayım yoksa Wilshere yerine Paulinho kalsın, CAM Cazorla'nın arkasına çift CM olarak Paulinho-Sandro ikilisi mi olsun?
Özet geçecek olursam, Cazorla için Ramires'i sildim zaten. Peki Wilshere vs Paulinho'da hangisini seçmeliyim?