FIFA Ultimate Team

beyler, 13.500 coins var elimde, kadromda hic oyuncu yok.

Bana ilk baslarda isimi görecek bi kadro önerebilirmisiniz??

beyler, 13.500 coins var elimde, kadromda hic oyuncu yok.

Bana ilk baslarda isimi görecek bi kadro önerebilirmisiniz??

Bu kadar coin ile Galatasaray'ı kurabilirsin eğer istersen. Sol beke Ekotto'yu al iyi oyuncu demoda çok beğendim kendisini. Kariyer modunda hangi takımda olursam olayım mutlaka transfer edeceğim futbolculardan biri. Chedjou ile ikisi Kamerunlu olduğundan pek sorun çıkarmıyor. 2. ligden QPR'ye gitmemiş olsaydı kesinlikle Baines yerine o olacaktı benim UT kadrosunda.

Bu maç hakkında pek konuşmaya gerek yok sanırım. :D

srqpTLa.jpg

NWFGx99.jpg

Rakip:

PW2dirf.jpg

İlk maçımdaki rakip şuydu bu arada:

https://i.imgur.com/oQ0SW2A.jpg

Biz oyunu açana kadar Talha 1. lige kapağı atacak ha.

6 saat var daha bizim oyunların açılmasına.

Su an 3666 coins var, yani cok az. Bu yüzden yarindan itibaren karisik kadro ile baslayacam. Gecen sezon da bronz takimim ile 3. lige cikmistim, sonra dandik karisik gold takimi ile 1. lige.

Yani ilk bi 40k yapana kadar karisik chemistry 66 olan takimim ile oynayacam. Sonra 40k ile bu kadroyu kuracam, ilk hedefim; Ve ardindan kademe kademe iyi oyuncular monte edecegiz artik.

.... FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Simdi hesapladim, su anki fiyatlara göre tam 38k lazim bu kadro icin.

Su an 3666 coins var, yani cok az. Bu yüzden yarindan itibaren karisik kadro ile baslayacam. Gecen sezon da bronz takimim ile 3. lige cikmistim, sonra dandik karisik gold takimi ile 1. lige.

Yani ilk bi 40k yapana kadar karisik chemistry 66 olan takimim ile oynayacam. Sonra 40k ile bu kadroyu kuracam, ilk hedefim; Ve ardindan kademe kademe iyi oyuncular monte edecegiz artik.

.... FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Simdi hesapladim, su anki fiyatlara göre tam 38k lazim bu kadro icin.

O fiyatlar şu anki gibi durmayacak, oyunun Avrupa'da da çıkmasıyla birlikte en az 50k gerektirecek o kadro sana. Ayrıca Fernandinho hızlı ama, gücü çok düşük. Tek CDM ile oynayacaksın, güçlü oyuncu lazım oraya. Çünkü hem De Bruyne hem de Coutinho ikisi de kuvvetsiz oyuncu. +Fernandinho da eklenince çok dirençsiz bir orta saha yaratıyosun. Bu yıl güçler daha önemli, hakem ikili mücadelelere daha fazla izin veriyor. Sandro daha mantıklı bence, tipini seversen. Değil mi @Talha Küllü ? :asd:

O fiyatlar şu anki gibi durmayacak, oyunun Avrupa'da da çıkmasıyla birlikte en az 50k gerektirecek o kadro sana. Ayrıca Fernandinho hızlı ama, gücü çok düşük. Tek CDM ile oynayacaksın, güçlü oyuncu lazım oraya. Çünkü hem De Bruyne hem de Coutinho ikisi de kuvvetsiz oyuncu. +Fernandinho da eklenince çok dirençsiz bir orta saha yaratıyosun. Bu yıl güçler daha önemli, hakem ikili mücadelelere daha fazla izin veriyor. Sandro daha mantıklı bence, tipini seversen. Değil mi @Talha Küllü ? :asd:

Sandro tank gibi yav tam bir kral :005:

Yalnız şu ana kadar en çok beğendiğim 2 oyuncu = Dante ve Hulk. Mükemmeller.

@HD Chiricheş kuvvetsiz ve H/H haberin olsun. Nastasic de kuvvetsiz. Distin & M'biwa düşük bütçe kadrolar için ideal.

Sandro tank gibi yav tam bir kral :005:

Ben de daha satmadım zaten Sandro'yu. Courtois da öyle. Rating olarak Cech 85, Courtois 84 olsa da verilerini tek tek incelediğimizde Reflexes, Diving, Handling gibi önemli kalecilik özellikleri Cech'ten daha iyi. Deneyerek hangisinin iyi olduğuna karar vericem ve gideni belirlicem. Aynı şekilde Sandro&Fellaini'yi de deneyerek ikisinden birini göndericem. Packlerden çıkan kontratlar var biraz, belki onların bir kısmını satarım ilk günlerde iyi paraya. Kalan oyunculara gerekli chem kartlarını aldıktan sonra da Galatasaray kadrosu kurucam yedek olarak. Çok umutluyum bu kadrodan.

Bir de klavye ile oynuyorum ben oyunu. w-d-a-x tuşlarıyla falan. Lob passingi çok nadir yapabiliyorum, skill moves zaten şut fake'i dışında yok. Zaten FIFA'ya 2004'te PS1 platformunda, 2005'te de bilgisayarda başladım. 2008-2009'a kadar falan wasd ile oynadım sonra PES wdax yapınca ona alıştım o zamandır öyle oynuyorum. Özel hareket yapamıyorum zaten ama pişman değilim, onlineda görüyorum habire hareket yaparak affedersiniz b*kunu çıkarıyorlar oyunun. Sakin, düşük tempoda pas oyunu yapıyorum ben genelde. Daha gerçekçi oluyor zaten böyle. Legendary'de topla %77 oynayarak 1-0 almıştım bir maçı :D

Ben de daha satmadım zaten Sandro'yu. Courtois da öyle. Rating olarak Cech 85, Courtois 84 olsa da verilerini tek tek incelediğimizde Reflexes, Diving, Handling gibi önemli kalecilik özellikleri Cech'ten daha iyi. Deneyerek hangisinin iyi olduğuna karar vericem ve gideni belirlicem. Aynı şekilde Sandro&Fellaini'yi de deneyerek ikisinden birini göndericem. Packlerden çıkan kontratlar var biraz, belki onların bir kısmını satarım ilk günlerde iyi paraya. Kalan oyunculara gerekli chem kartlarını aldıktan sonra da Galatasaray kadrosu kurucam yedek olarak. Çok umutluyum bu kadrodan.

Bir de klavye ile oynuyorum ben oyunu. w-d-a-x tuşlarıyla falan. Lob passingi çok nadir yapabiliyorum, skill moves zaten şut fake'i dışında yok. Zaten FIFA'ya 2004'te PS1 platformunda, 2005'te de bilgisayarda başladım. 2008-2009'a kadar falan wasd ile oynadım sonra PES wdax yapınca ona alıştım o zamandır öyle oynuyorum. Özel hareket yapamıyorum zaten ama pişman değilim, onlineda görüyorum habire hareket yaparak affedersiniz b*kunu çıkarıyorlar oyunun. Sakin, düşük tempoda pas oyunu yapıyorum ben genelde. Daha gerçekçi oluyor zaten böyle. Legendary'de topla %77 oynayarak 1-0 almıştım bir maçı :D

Arada bi skill yapmak iyidir ya. Bi de ben de eskiden klavyeyle oynardım ve gamepadden daha iyi sanardım da gamepad çok daha zevkli. :D

Jesus Navas çıktı packten. 35k civarında satılıyor, satayım mı sizce, yoksa bekleteyim mi, daha da değerlenir mi?

Bu arada Gs kadromu dağıttım Navas çıkınca, Melo'dan ve Sneijder'den acayip kar yaptım. Melo'yu 1200'e almıştım şimdi 7000'lerde satılıyor. Keza Sneijder de öyle 2 katından daha fazla değerlenmiş. :D

Uyurum ya 2-3 maç sonra :D

Açma. Non rare topçular çıkıyor sadece, açacaksan 7.5'luk premium aç orda iyi topçu çıkma şansı çok daha yüksek.

açamam zaten merak ettim :D

richards'la kolarov'un çıktığın pakedi toplam 8500'e okutup bir tane daha açtım,hiçbişey çıkmadı gitti coinler :D

Ya keşke CAM'li 4-3-3'lerden birinde RB-RW linki olmasaydı, düzgün bi sağ bek yok Brezilyalı, Hulk'ı da göndermek istemiyorum. :(

Division 10'dan namağlup olarak yükseldim bu arada. Bugünlük bu kadar yeter. :D

3 maçta Jo 5 gol, Hulk 8 attı. Takım çok iyi, Willian da iyi aslında ama daha iyi olsaydı keşke. :D Tek sıkıntım Hernanes'in atağa çok fazla destek verememesi CM olması yüzünden.

Jesus Navas çıktı packten. 35k civarında satılıyor, satayım mı sizce, yoksa bekleteyim mi, daha da değerlenir mi?

Bu arada Gs kadromu dağıttım Navas çıkınca, Melo'dan ve Sneijder'den acayip kar yaptım. Melo'yu 1200'e almıştım şimdi 7000'lerde satılıyor. Keza Sneijder de öyle 2 katından daha fazla değerlenmiş. :D

Oyun piyasaya çıktı çünkü, ondan değerlendiler. 1-2 güne Navas da 50 civarına çıkabilir, Anıl'ın dediği doğru. :)

Geri
Üst Alt