FIFA Ultimate Team

Şuan kadrom budur. Son packten çıkan Sturridge'yi biraz kullanacağım.

Eğer chem'i bozmamak için Sturridge'i satmaya karar verirsen,yerine Klose'yi al,Hunter chem bas,bütün ortalara zaten kafayı vuruyor,hızını biraz arttırmış olursun

bende engine klose var hazır aldım ama hunter daha iyi olur gibi

Eğer chem'i bozmamak için Sturridge'i satmaya karar verirsen,yerine Klose'yi al,Hunter chem bas,bütün ortalara zaten kafayı vuruyor,hızını biraz arttırmış olursun

bende engine klose var hazır aldım ama hunter daha iyi olur gibi

Bakalım deneyeceğim birkaç maç Sturridge'yi. Asında birşey farkedeceğini sanmıyorum da şu kırmızı çizgiler sinirimi bozuyor sadece. Yoksa takımı full karışık yaparım. :D

Bakalım deneyeceğim birkaç maç Sturridge'yi. Asında birşey farkedeceğini sanmıyorum da şu kırmızı çizgiler sinirimi bozuyor sadece. Yoksa takımı full karışık yaparım. :D

aynen işte satarsan diyorum,eğer ortaları etkili kullanıyorsan klose felaket,kafa topu bırakmıyor ortalıkta :D

ayrıca Hamsik'e Engine çok iyi gidiyor

Ogbonna'ya o kadar para basacağıma,Shadow alıp Bonucci'ye basayım dedim de,kart 3000den gidiyor,Shadow da olsa Bonucci'yi satmaya kalksam 4000 kimse vermez

11 Hogan'ı kim kaybetmiş biz bulalım? :D

Sana tavsiyem şu olur, sakin oyna, pas yap, ayağa oyna. Bi de forvetine/kanatlarına sık sık yerden ara pası at, manyak koşular yapıyorlar. Bu yüzden vision ve positioningi yüksek adamları seç

Defans için aggression'ı yüksek adamlar iyidir.

Başka bi taktik buldum şimdilik gayet iyi. Div6 ya da çıktım sayesinde title lı hemde. Bakalım yarında Div6 da deniyelim kendimizi;)

Sinirlerim bozuluyor oynarken. Elim gitmiyor.

aynen işte satarsan diyorum,eğer ortaları etkili kullanıyorsan klose felaket,kafa topu bırakmıyor ortalıkta :D

ayrıca Hamsik'e Engine çok iyi gidiyor

SAtıcam Sturridge'yi. Pack açmak istedi canım. :) Engine kartı yükleyeyim Hamsik'e. Bu arada Diamanti ve El Sharaawy harika oynuyor İtalya kadrosu kurarsan mutlaka al.

[attachment=3854:2013-09-29-198.jpg]

EA ilk defa bir ise yaradi. :D

Ekli dosyalar

• 2013-09-29-197.webp
    2013-09-29-197.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 2013-09-29-198.webp
    2013-09-29-198.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 68
Geri
Üst Alt