- 4 Temmuz 2010
- 23.840
- 204
- 1.263
Constant ve Immobile isimli iki futbolcunun varlığı komik değil mi sizce de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bi pivot lazım PL takımına 20 bine kadar çıkarım kimi alsam?
Eğer chem'i bozmamak için Sturridge'i satmaya karar verirsen,yerine Klose'yi al,Hunter chem bas,bütün ortalara zaten kafayı vuruyor,hızını biraz arttırmış olursun
bende engine klose var hazır aldım ama hunter daha iyi olur gibi
Bakalım deneyeceğim birkaç maç Sturridge'yi. Asında birşey farkedeceğini sanmıyorum da şu kırmızı çizgiler sinirimi bozuyor sadece. Yoksa takımı full karışık yaparım.![]()
11 Hogan'ı kim kaybetmiş biz bulalım?
Sana tavsiyem şu olur, sakin oyna, pas yap, ayağa oyna. Bi de forvetine/kanatlarına sık sık yerden ara pası at, manyak koşular yapıyorlar. Bu yüzden vision ve positioningi yüksek adamları seç
Defans için aggression'ı yüksek adamlar iyidir.
Başka bi taktik buldum şimdilik gayet iyi. Div6 ya da çıktım sayesinde title lı hemde. Bakalım yarında Div6 da deniyelim kendimizi![]()
Nası bi taktik o? Söyle de biz de deneyelim
aynen işte satarsan diyorum,eğer ortaları etkili kullanıyorsan klose felaket,kafa topu bırakmıyor ortalıkta
ayrıca Hamsik'e Engine çok iyi gidiyor
SAtıcam Sturridge'yi. Pack açmak istedi canım.Engine kartı yükleyeyim Hamsik'e. Bu arada Diamanti ve El Sharaawy harika oynuyor İtalya kadrosu kurarsan mutlaka al.
Uzat elini 8 K'da helalleşelim. O sana packten gelmiştir zati. Hadi yine iyisin iyi kazıkladın beni.![]()
Hadi nazlanma yahu![]()
SAtış listesinde zaten 15'den. Satılmazsa vereyim![]()