- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Ben bulamadım LDM RDM AM RW LW ST olanı.
4-2-3-1 (2) olan. RW-LW değil tabi, LM-RM.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bulamadım LDM RDM AM RW LW ST olanı.
Oha D3 nedir ya nasıl oynuyorsun sen.
Ben de 5. lige döndüm diye seviniyorum.
D3'de kaç puan lazım bir üst lige çıkmak için ?
18
Title için 21
Maşallah herhalde D1'de şampiyon olmak için 27 puan gerekecek.
@Talha Küllü şu an için 4231(2) ve 41212 wide oynuyorum Italyan takımı ile forvette sence kimleri oynatsam daha iyi olur ? İlk başlarda Gomez ile oynuyordum pek verim alamadım. Şimdi Balotelli var. Muriel'i beğenmedim. Southampton'lı Osvaldo var 6 chem müthiş oynuyor.
Kadrom şöyle: Handanovic, Constant, Juan Jesus, Benatia, Konko, Pogba, De Rossi, Hernanes,Lulic,Candreva, Balo.
Duruma göre yedekler: Radu,Zapata, Bonucci,Abate, İnler, Hamsik (hiç beğenmiyorum), Asamoah, Lichsteiner, Osvaldo, Sau, Destro.
Şöyle kadroma kesinlikle koymam gereken bir kaç isim tavsiye edebilirimisin. Teşekkürler.
Bu arada yakında Arda Turan seasons'da marking 58, slide tackle 67, standing, 50. Acceleration 79 ve Sprint Speed 74 olacak. Dolaylı yoldan hallettim.
Çok sağol.Forvete Vucinic super olur Balo'nun yanına. Bi de Jesus'I pek begenmedim (tobe est) Ogbonna veya Barzagli iyidir. Kaleye de Marchetti, her şeyi tutuyor hayvan.
Gerisi super bence.
tapatalk...
Online oynasam dahami cok para alirim?, yoksa offline'dami?
Çok sağol.
Handanovic'te süper ben memnunum ondan. Marchetti'de GK punch trait var Handanovic'te bu yok galiba.
Bir kaç kritik bölgeye chem kartları uygulamam lazım. Bu olay o kadar önemli mi yoksa abartılıyor mu. İşin içinden çıkamadım. Hernanes'i alırken Hunter'li almışım. Pogba'ya Backbone verdim defansif yönü kuvvetlensin diye.
Kaleci için Glove düşünüyorum. Stoperler Sentinel olacak büyük ihtimal.
Engine var, Maestro var, Artist var, Architect, Guardian var bunları nerelerde kullansam iyi olur. Kanat oyuncu bekler dahil ne vereceğimi çözemedim. Biraz yardımcı olursan sevinirim. Kusura bakma.
Online Seasons'ın getirisi sezon atladıkça çok çok daha sağlam. Daha Div6'dan 5'e title ile geçtiğimde 6k verdi, ilerki sezonlar kaç veriyor merak ediyorum.