FIFA Ultimate Team

Nasri 25 bin, Mata 60 bin..Nasri o zaman :D

Ama şu var. H/L olduğundan dolayı build up play'de pek rol alamıyor. Keşke H/M veya M/M olsaydı.

Cazorla M/M mesela, 5* WF da var. Tek kötü tarafı ufak ve güçsüz olması ama sorun olmayacağını düşünürsen onu dene derim eğer CAM'in atağı yönlendirmesini istiyorsan.

Yaya varsa ayrı tabi. :D

Ben de biriktirebilirsem Yaya ve Kompany'yi alıp 4-2-3-1 (2)ye geçmek istiyorum. Ama IF Pedro da çok iyi duruyor onu da düşünebilirim.

Aslında benim de gönlüm hep 4-2-3-1'den yana ama ben ileride çok forvet olmayınca beceremiyorum :D Bir de Benteke-Jovetic-Gouffran-Lukaku forvetlerim. Lukaku tam yedek forvet de diğer 3'ü arasından bile seçim yapmak zor. Tek forvete dönsem yazık olur.

Aslında benim de gönlüm hep 4-2-3-1'den yana ama ben ileride çok forvet olmayınca beceremiyorum :D Bir de Benteke-Jovetic-Gouffran-Lukaku forvetlerim. Lukaku tam yedek forvet de diğer 3'ü arasından bile seçim yapmak zor. Tek forvete dönsem yazık olur.

Çift forveti daha denemedim bu sene chem yüzünden. Link değerlerini düşürdükleri için kadro yapasım yok 4-1-2-1-2'de. 4-4-2 falan sevmiyorum zaten. Tek lige bağlı kalmak da istemiyorum baya takıntılıyım :D

Çift forveti daha denemedim bu sene chem yüzünden. Link değerlerini düşürdükleri için kadro yapasım yok 4-1-2-1-2'de. 4-4-2 falan sevmiyorum zaten. Tek lige bağlı kalmak da istemiyorum baya takıntılıyım :D

Benim de taktıntım non-rare oyuncu sevmiyorum 11 için. Yoksa De Bruyne mükemmel ama non-rare işte olmaz batıyor orada bana o :D

Parlamıyor.

Benim de taktıntım non-rare oyuncu sevmiyorum 11 için. Yoksa De Bruyne mükemmel ama non-rare işte olmaz batıyor orada bana o :D

Parlamıyor.

O takıntı bende de var. :( 80'den düşük ratingli ve non rare olmaması lazım. :D

Bu arada biraz kurcaladım da şöyle bi 4-1-2-1-2 benim için iyi olabilir sanki:

Jovetic-Negredo

Cazorla

Schürrle-Pedro

Sandro

Clichy-Kaboul-IF Miranda-D.Alves

Courtois

Bu arada tam şu anda Schürrle'nin M/M olduğunu fark ettim ve soğudum. :/

Arkadaşlar oyun indi açtım büyük bir hevesle ama tuş ayarları değişik bunun video buldum ona göre yapayım dedim tamamen çıorba oldu w a s d e q ve yön tuşları olarak ayarlayan bir arkadaş bana ayarlarını atabilir mi

Arkadaşlar oyun indi açtım büyük bir hevesle ama tuş ayarları değişik bunun video buldum ona göre yapayım dedim tamamen çıorba oldu w a s d e q ve yön tuşları olarak ayarlayan bir arkadaş bana ayarlarını atabilir mi

Ana ekrandan customise -> settings -> controls

ilk ekranda control device'i keyboard only yapıyoruz

sol üstten yan tarafa hangi tuşla geçildiğine bak ve attack bölümüne geç o tuşlarla

şimdi sağ üstte preset: classic gibi bir şey yazacak oradaki classic seçeğini ALTERNATE haline getir. (genelde burası atlanıyor, bunu alternate yapmayınca bazı tuşlar atanamıyor)

Sonra normal tuşları ayarla çıkarken kaybedeyim mi diyecek evet diyip olayı tamama erdiriyoruz.

Ayarladım teşekür ederim.Son bir sorum daha olacak oyunu daha dün temin edebildim şimdi ultimate team e girdim messi alaba karması ile maç yaptırdı fakat bu kadro seçimi kısmında oyuncularla bağlantılı gibi çizgiler var onlar nedir ?

Arkadaslar bunlar da benim takimlar.. daha yeni bir pack acayim dedim icinden IF Lewandowski çikti :D ama simdi napacami sasirdim.. Adam resmen takim ici dengeleri bozdu :D Brazilyan takimi yavas yavas kurmaya baslamistim buarada..[attachment=4013:cimbom3.jpg]

Ekli dosyalar

• cimbom1.webp
    cimbom1.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 160
  • cimbom2.webp
    cimbom2.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 158
  • cimbom3.webp
    cimbom3.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 158
ya bu pack açma olayı nasıl oluyor 500 coins filan geldi ilk girişte bir de bu ultimate de kadro seçimi gibi bir yer var oradan da çıkamıyorum :)

Ayarladım teşekür ederim.Son bir sorum daha olacak oyunu daha dün temin edebildim şimdi ultimate team e girdim messi alaba karması ile maç yaptırdı fakat bu kadro seçimi kısmında oyuncularla bağlantılı gibi çizgiler var onlar nedir ?

Oyuncuların birbiri ile olan uyumunu gösterir. Basitçe, aynı milliyete sahip, aynı ligde oynayan veya aynı takımda oynayan oyuncuları birlikte kullanmakla ilgili. Detaylı izahı için:

https://www.gscimbom.com/forum/threads/fifa-ultimate-team-chemistry-nedir.152345/

ya bu pack açma olayı nasıl oluyor 500 coins filan geldi ilk girişte bir de bu ultimate de kadro seçimi gibi bir yer var oradan da çıkamıyorum :)

Sen bir ilk kadronu kurup offline seasons ile biraz coin topla sonra marketten bi kaç iyi ama ucuz oyuncu al (500-600 coinlik) Sonra asıl kısma yani online seasons'a girersin :)

7500 coine açıyoruz bu paketleri şimdilik uzak dur ondan başlangıçta.

Takımda Hulk Pato ve Maicon u gönderip Nani Sturridge ve Walker ı aldıktan sonra birazda custom u mıncırdıktaktan takım kaya gibi oldu. Div5 e geçtim sonunda. Hatta div5 te 2maçta 2galibiyet aldım. Takım baya baya oturdu. Div4e atlarsam eğer Eto'o yu da alıcam:) bazı şeyler oturmaya başladı;)

IF Pelle aldim 10k. Hizli degil ama super shot ve heading var

Özgür'e de 2. kez IF karti cikmis oluyor böylece :D

EA takmis bana, rare kart bile vermiyor.

IF Lewa da abartı olmuş hakkaten :D

Bana oyun çıkmadan IF Ramsey gelmişti tam hatırlamıyorum 30 bin civarına satmıştım herhalde

IF Marquinhos'u da 42 bine sattım.

Neredeyse her hafta IF buluyoruz da hep ucuzlardan çıkıyor bana. Buna da şükür tabii :D

Geri
Üst Alt