FIFA Ultimate Team

Önceliği Jarvis yerine Schürrle almaya mı yoksa Tiote yerine Fellaini almaya mı vermeliyim sizce?

Önceliği Jarvis yerine Schürrle almaya mı yoksa Tiote yerine Fellaini almaya mı vermeliyim sizce?

Schürrle.

Fellaini yerine Sandro'yla da idare edebilirsin bi süre, ki Tiote'nin de aşağı kalır yanı yoktur. Ama Schürrle büyük bi katkı sağlar.

Gol atmak mı istiyorsun gol yememek mi? Forvet dedin de?

Kadron ne? Nekadar coins var?

Gol yemeden gol atmayi düşünüyorum:)

Su an az para var. Italyan kadrom var. Param oldukca alacam oyuncu. Bana söyle hizli sag-sol kanat ve Vucunic yanınada saglam bir oyuncu ama parsina bakmadan söyle, en iyileri.

Birde simdi ucuz yollu bir forvet söylersen:)

♧tapatalk♧

Hizli kanat ve kafa hakikimiyeti iyi olan forvet italyan kadro için?

♧tapatalk♧

4. ligde zorlanıyorum baya yahu. 2 maç kala ligde kalmayı garantiledim ama üst lige çıkamam herhalde 2 galibiyet lazım.

Sonunda taktiğimi buldum slow motionda 1 milyon tane pas yapıyorum rakip bi süre sonra sinirlenip 3-4 adamla basmaya başlıyo bi ara topu gol :D Başka türlü baş edemiyorum çok fena oynayanlar var fifa 13 daha akıcı olduğu için feykle falan çalım atabiliyodum bunda o da yok

Beyler 75K var, takimimi degistirecegim. Kimi alsam? önerileriniz kimlerdir?

Ben Bruma'yı tıklayıp Remove from squard dedim sonra çocuk kayboldu nereye gitti bu yaw:D:D

Sonunda taktiğimi buldum slow motionda 1 milyon tane pas yapıyorum rakip bi süre sonra sinirlenip 3-4 adamla basmaya başlıyo bi ara topu gol :D Başka türlü baş edemiyorum çok fena oynayanlar var fifa 13 daha akıcı olduğu için feykle falan çalım atabiliyodum bunda o da yok

Ben de geçen seneki taktiğime döndüm. Artık pas pas pas, sonra rakibin açtığı yerlere öldürücü pas = gol. 4'te 4 yaptım D3'te şu ana kadar. 3-1, 4-0, 3-2 ve 1-0'lık skorlarla. Son maçta %68 posession vardı. :D

Top sürmek boş alan hariç anlamsız. Sakin oynayınca kazanmak baya kolay geride bile olsan (3-2'lik maçta geriden geldim). Hep hırslanıyordum, ondan kaybediyordum.

Diamanti manyak bu arada :016:

Ben de geçen seneki taktiğime döndüm. Artık pas pas pas, sonra rakibin açtığı yerlere öldürücü pas = gol. 4'te 4 yaptım D3'te şu ana kadar. 3-1, 4-0, 3-2 ve 1-0'lık skorlarla. Son maçta %68 posession vardı. :D

Diamanti manyak bu arada :016:

Talha Cerci mi iyi Candreva mı?

Cerciyle 40 metreden plase golü yemişliğim var.Finesse shot traiti var sanırım kanat oyuncusu için çok önemli özellik

Geri
Üst Alt