Emre Katmer
Parçalı Üye
- 24 Ağustos 2010
- 3.686
- 0
- 1.146
Önceliği Jarvis yerine Schürrle almaya mı yoksa Tiote yerine Fellaini almaya mı vermeliyim sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önceliği Jarvis yerine Schürrle almaya mı yoksa Tiote yerine Fellaini almaya mı vermeliyim sizce?
Gol atmak mı istiyorsun gol yememek mi? Forvet dedin de?
Kadron ne? Nekadar coins var?
Schürrle.
Fellaini yerine Sandro'yla da idare edebilirsin bi süre, ki Tiote'nin de aşağı kalır yanı yoktur. Ama Schürrle büyük bi katkı sağlar.
Hizli kanat ve kafa hakikimiyeti iyi olan forvet italyan kadro için?
♧tapatalk♧
Mertens sağ kanat. Sol kanat Cerci. Forvet Milito, Balotelli, Vucinic, Klose.
4-1-2-1-2 de iki kanat oyuncusu isimi gorurmu yoksa baska taktige mi geçeyim
♧tapatalk♧
Ben Bruma'yı tıklayıp Remove from squard dedim sonra çocuk kayboldu nereye gitti bu yaw![]()
Sonunda taktiğimi buldum slow motionda 1 milyon tane pas yapıyorum rakip bi süre sonra sinirlenip 3-4 adamla basmaya başlıyo bi ara topu golBaşka türlü baş edemiyorum çok fena oynayanlar var fifa 13 daha akıcı olduğu için feykle falan çalım atabiliyodum bunda o da yok
My Club bölümünde oyuncularının içine atıyor
Ben de geçen seneki taktiğime döndüm. Artık pas pas pas, sonra rakibin açtığı yerlere öldürücü pas = gol. 4'te 4 yaptım D3'te şu ana kadar. 3-1, 4-0, 3-2 ve 1-0'lık skorlarla. Son maçta %68 posession vardı.
Diamanti manyak bu arada :016:
Yok orda da yok, çocuk kayboldu resmen...
Talha Cerci mi iyi Candreva mı?
Normalde Candreva'yı seçerdim ama geçen güvendiğim bi arkadaşım Cerci süper dedi.