FIFA Ultimate Team

bu 4-3-3(4) Üzerinde durulursa harika bir Formationa benziyor gibi .

baya begendim

Drogba 90 maç 94 gol 40 asist

Div 2.

drogba hariç hiç bir golcüyle oynuyamıyorum anlamadım gitti.

Drogba - Burak ikilisi çok iyi ya oyunda başka herhangi bir ikiliyle bu kadar iyi oynayamadım şu ana kadar.

bu 4-3-3(4) Üzerinde durulursa harika bir Formationa benziyor gibi .

baya begendim

Çok iyi, 4-2-3-1 (2)ye geçeyim dedim değişiklik olsun diye ama 4-3-3 daha iyiymiş bazı açılardan. Fakat devamlı pas yapıyorsan 4-2-3-1 daha iyi çünkü kanatlar yardıma geliyor. Ve şu yönü de güzel 4-2-3-1'in, kanatlar orta sahaya doğru yaklaştığı için önce CDM'le verkaç, sonra CAM veya ST ile verkaç yaparak rakip defansı çok dengesiz yakalayabiliyorsun. :ka19: 4-3-3'te kanatlar çok ilerde, benim stilime de pek uymadı, sadece merkezden yürütüyordum atakları.

Şimdi kurduğum 4-2-3-1 as takımımla 3 maç oynadım, sonuçlar 3-0, 2-0 ve 6-0. Defansım süper olmuş Kompany hayvan gibi, Varane iyi bi partner.

Çok iyi, 4-2-3-1 (2)ye geçeyim dedim değişiklik olsun diye ama 4-3-3 daha iyiymiş bazı açılardan. Fakat devamlı pas yapıyorsan 4-2-3-1 daha iyi çünkü kanatlar yardıma geliyor. Ve şu yönü de güzel 4-2-3-1'in, kanatlar orta sahaya doğru yaklaştığı için önce CDM'le verkaç, sonra CAM veya ST ile verkaç yaparak rakip defansı çok dengesiz yakalayabiliyorsun. :ka19: 4-3-3'te kanatlar çok ilerde, benim stilime de pek uymadı, sadece merkezden yürütüyordum atakları.

Şimdi kurduğum 4-2-3-1 as takımımla 3 maç oynadım, sonuçlar 3-0, 2-0 ve 6-0. Defansım süper olmuş Kompany hayvan gibi, Varane iyi bi partner.

4-2-3-1(2) zaten favorim :) Aynen dedigin gibi yerden iyi paslarla cok iyi hücum yapilabiliyor .Draxler Cam'de müthis

4-3-3 Sistemini RW Ile LW cok cizgide olduklari icin fazla sevmem ama bu 4-3-3(4) baya iyi.4-3-2-1 > 4-3-3 Formationlari

4-4-2(2) de fena degil ,dogru isimlerle cok mac kazanilir bu Formationda .Asagi yukari 10k lik Brezilya Kadromla bile cok iyi oynaniliyor

bakalim bugünde 3-4-2-1 i denicem aksama :)

ttvsf7p5.png

Bu nasil beyler?

beyler bu orta kafa golcüler ortaları lb + b ile mi yapıyor

Çeptalk

Pace abuse için oldukça ideal bir kadro olmuş fakat sol taraf yavaş kalmış sanki. Bi de Barzagli yerine Benatia, takımın ortalama pace değerini daha yüksek tutacaktır.

Talha her maç için kullanılabilecek ideal bir Custom Tactic tavsiyesinde bulunabilir misin?

Talha her maç için kullanılabilecek ideal bir Custom Tactic tavsiyesinde bulunabilir misin?

Kontratak mı oynuyorsun pas mı?

Pas oynuyorsan:

Speed: 35

Passing 45

Organised

Passing 65

Crossing 50

Shooting 70

Free form

Pressure 65

Aggression 65

Width 55

Cover

Cavani'yi aldım dün bakalım pek hoşuma gitmedi ama takıma alışacak sanırım :)

3-4 mac yapa bildim cikdigindan beri maalesef sadece :( ahh genclik ah... hastasiydim aslinda fifanin. bu senekiside cok daha iyi olmus eskilerine göre bence. passa dayali cokda daha gercekci bir tempoda. tam benlik :(

Vallah şu ticaret işini hiç sevmezdim bi deniyeyim dedim günlük 20.000 coins kasıyorum üstüne birde oynadıkça para. 3 Günde 100.000'e vurdu kasam.

Şu işi bize de öğrette bizde nasiplenelim biraz, coins kazanmak için uğraşıyoruz şurda:)

Kontratak mı oynuyorsun pas mı?

Pas oynuyorsan:

Speed: 35

Passing 45

Organised

Passing 65

Crossing 50

Shooting 70

Free form

Pressure 65

Aggression 65

Width 55

Cover

Ben kontratak oynuyorum topun rakipte olması pek sorun değil yeter ki katı bir savunma yapabileyim çünkü ya komple pres yapıp attığımdan fazlasını yemeye çalışıyorum ya da skoru koruyup kontratakla çıkmayı çalışıyorum. Felsefem Başarı başarı başarı, 3-4 pas ile gol bulmak Lippi Style ve gol bulursam o skoru korumak Lucescu style böyle bir custom tactic var mıdır? :D

Geri
Üst Alt