Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu 4-3-3(4) Üzerinde durulursa harika bir Formationa benziyor gibi .
baya begendim
Çok iyi, 4-2-3-1 (2)ye geçeyim dedim değişiklik olsun diye ama 4-3-3 daha iyiymiş bazı açılardan. Fakat devamlı pas yapıyorsan 4-2-3-1 daha iyi çünkü kanatlar yardıma geliyor. Ve şu yönü de güzel 4-2-3-1'in, kanatlar orta sahaya doğru yaklaştığı için önce CDM'le verkaç, sonra CAM veya ST ile verkaç yaparak rakip defansı çok dengesiz yakalayabiliyorsun. :ka19: 4-3-3'te kanatlar çok ilerde, benim stilime de pek uymadı, sadece merkezden yürütüyordum atakları.
Şimdi kurduğum 4-2-3-1 as takımımla 3 maç oynadım, sonuçlar 3-0, 2-0 ve 6-0. Defansım süper olmuş Kompany hayvan gibi, Varane iyi bi partner.
Bosuna izlemeyin o videolari. Rakip bir tane uzun pas atinca defans bilgisinin hicbir önemi kalmiyor.
Kaliyor iste. Onun icin diyorum ya stoper oyuncusu ile geri geri kosacaksin ve savunmadan cikmayacaksin. Ben mesela uzun toplarda hic sorun cekmiyorum.
![]()
Bu nasil beyler?
Pace abuse için oldukça ideal bir kadro olmuş fakat sol taraf yavaş kalmış sanki. Bi de Barzagli yerine Benatia, takımın ortalama pace değerini daha yüksek tutacaktır.
Talha her maç için kullanılabilecek ideal bir Custom Tactic tavsiyesinde bulunabilir misin?
Vallah şu ticaret işini hiç sevmezdim bi deniyeyim dedim günlük 20.000 coins kasıyorum üstüne birde oynadıkça para. 3 Günde 100.000'e vurdu kasam.
Kontratak mı oynuyorsun pas mı?
Pas oynuyorsan:
Speed: 35
Passing 45
Organised
Passing 65
Crossing 50
Shooting 70
Free form
Pressure 65
Aggression 65
Width 55