FIFA Ultimate Team

bi süre ultimate oynamayınca milletin kadroları uçmuş.En mantıklısı hile yapmadan para kazanmış birinden coins almak haftaya.

Schürlle müthiştir, 13'te de kullanırdım 14'te de çok kullandım/kullanacağım..

İçeri yönelip vurduğunuz zaman direk gol oluyor muazzam.

olm benim nasıl oyun anlayışım varsa kimseyle uymuyor. İyi dediklerime millet kötü diyor, milletin kötü dediğine ben iyi diyorum.

oynadığım taktiklerle oynayan başkası yok. ben önerilen taktiklerle oynayınca 10 gol falan yiyorum.

sıkıntı bende sanırım.

olm benim nasıl oyun anlayışım varsa kimseyle uymuyor. İyi dediklerime millet kötü diyor, milletin kötü dediğine ben iyi diyorum.

oynadığım taktiklerle oynayan başkası yok. ben önerilen taktiklerle oynayınca 10 gol falan yiyorum.

sıkıntı bende sanırım.

Seninle kurduğum kadroyla üst üste 5 maçlık bir performans sergiledim son maçta 6-3 rakip kaçtı.

2 st 1 cam 2 cm olay bu:) ve paslı oyun...

Valla bi kez Talha'ya oyun tarzımı izah ettim izah ettim tek tek.

2 tane taktik önerdi. Önce birine göre kurdum takımı 10 maç yaptım 10 maçta toplam 90 gol falan yedim 2 gol falan attım. Öbürünü kurdum aynı.

Bir de neydi Julio Cesar'ı al süper dedi. Ulan top geliyor kaleye Cesar korner direğine depar atıyor falan santradan top giriyor kaleye. Geri pas atıyorum üstünden zıplayıp kendini yere atıyor falan.

Ama rakipler genelde onun önerdiği taktik ve oyuncularla oynuyor demek ki onda sorun yok.

Seninle kurduğum kadroyla üst üste 5 maçlık bir performans sergiledim son maçta 6-3 rakip kaçtı.

2 st 1 cam 2 cm olay bu:) ve paslı oyun...

ben değiştirdim o taktiği ortadan gelemiyordum zaten CAM boşu boşuna takılıyor orada, 3-4-3 yaptım taktiği

Schürlle-Reus-Müller-Blaşıkovski hepsi sahada kanatlar yaldır yaldır

Geri
Üst Alt