Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
şürr iyi mi nasıl
Kullanmadim ama Talha cok iyi diyordu. Willian yerine Schürrle'yi tercih ederim demisti yanilmiyorsam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şürr iyi mi nasıl
Kullanmadim ama Talha cok iyi diyordu. Willian yerine Schürrle'yi tercih ederim demisti yanilmiyorsam.
Bak bu mantıklı aslında, Elia'dan sıkılınca Schürle'yi alayım.
Yalnız o 3 oyuncunun pc değeri 211K benim takımın bütçesinin 3 katı filan![]()
Tersini demiştim.4-3-3'te Schürrle daha mantıklı aslında ama ben Willian'ı daha çok beğendim
Ama Schürrle iyi oldugunu kabul ediyorsun? En azindan yanlis bilgi vermemis olduk cocuga
Sistem konusunu bilmiyorum, öylesine 4-2-3-1 (2) yaptim.
Schürrle iyi de bazen kazık gibi, Willian daha kıvrak
Willan demisken..
Yahu yeni oyuncular alinca baslarda o oyuncularin kötü olmasi normal mi yoksa benden mi kaynaklaniyor? Her oyuncuda öyle oluyor bende. Sonradan iyi olmaya basliyorlar![]()
@Hakan Delikanli şürle lesh bir topçu ayrıca yanlış bilgi için kınıyorum
olm benim nasıl oyun anlayışım varsa kimseyle uymuyor. İyi dediklerime millet kötü diyor, milletin kötü dediğine ben iyi diyorum.
oynadığım taktiklerle oynayan başkası yok. ben önerilen taktiklerle oynayınca 10 gol falan yiyorum.
sıkıntı bende sanırım.
olm benim nasıl oyun anlayışım varsa kimseyle uymuyor. İyi dediklerime millet kötü diyor, milletin kötü dediğine ben iyi diyorum.
oynadığım taktiklerle oynayan başkası yok. ben önerilen taktiklerle oynayınca 10 gol falan yiyorum.
sıkıntı bende sanırım.
Seninle kurduğum kadroyla üst üste 5 maçlık bir performans sergiledim son maçta 6-3 rakip kaçtı.
2 st 1 cam 2 cm olay buve paslı oyun...
Seninle kurduğum kadroyla üst üste 5 maçlık bir performans sergiledim son maçta 6-3 rakip kaçtı.
2 st 1 cam 2 cm olay buve paslı oyun...