Kuzey Kağan
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2014
- 1.338
- 0
- 606
ya arkadaşlar
PSN şifremi giriyorum sorun veriyor
şifremi de hatırlamıyorum
neyabacağuk
PSN şifremi giriyorum sorun veriyor
şifremi de hatırlamıyorum
neyabacağuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben genelde koscielny- luiz-Sakho rotasyonunu kullanıyorum . Özellikle sakho ile çok iyi verim alıyorum.
Tapatalk
Sakho'yu çok gördüm denemekte fayda var.
Özellikle kornerlerde eğer Sakho-Koscielny ikilisi varsa uçanı kaçanı atıyorlar abi.
Cm mesut özil maestro kartlı katkı sağlar mi?
Tapatalk
Valla ben ne pack açan ne de coins satın alan birisiyim. Ticaret de yapmadım bu sene.
benim Takimlar :
![]()
Macin basinda Varellayi oyundan alip Lavezziyi oyuna aliyorum, tadindan yenmiyor
J.Martinez'in 10 mac da 14 golü ,Eder'in ise 12 Golü var
![]()
Kaka SIF free Packden cikmisti. Kaka ve Dede'nin üzerine kurdugum kadroTakimdan genel olarak memnun degilim .Beklentilerimin altinda kaldi
![]()
buda Op BPL Kadrom
Sürekli pack acdigim icin Coins felan kalmadi .Kenarda 40k'yim tek var
En üsteki takim siddetle tavsiye edilir.Dedigim gibi Lavezziyi macin basinda oyuna alin gerisi kendiliginden geliyor :=)
Eder'e saygım sonsuz ekim ayında ilk fut kadrom portekiz ligiydi onun sayesinde div 2-3 lere kadar gelmiştim
Ekli dosyayı görüntüle 14663 Ekli dosyayı görüntüle 14664
ben de almadım ama Talhanın kadroyu görünce insan ister istemez imreniyorum neyse 15'e kalsın update bugünde gelmeyecek gibibu arada birşey soracağım neden oyunda Gs oyuncular mini face güncellenmiyor sneijder hala inter formalı falan oysa resmi sitedede var ben cretion centreden yapıyorum ama tekrar güncelleyince kayboluyor ister istemez çok mu zor 15'de şu fotolarını koymak?
Özil oyunda berbat bence. Ofansif CM icin bence Cazorla veya Rooney kullan.
Nedense kaybettiğim maçlarda Koscielny hep kötü oynamıştır.
Cazorla var.
Benim maçta 0-0 bitti unutmuşum oyunu iyice biraz ısınıyım dediydim UT'a geri döndüm..