FIFA Ultimate Team

ya arkadaşlar

PSN şifremi giriyorum sorun veriyor

şifremi de hatırlamıyorum

neyabacağuk

benim Takimlar :

nP961l.png

Macin basinda Varellayi oyundan alip Lavezziyi oyuna aliyorum, tadindan yenmiyor :)

J.Martinez'in 10 mac da 14 golü ,Eder'in ise 12 Golü var

P32JvO.png

Kaka SIF free Packden cikmisti. Kaka ve Dede'nin üzerine kurdugum kadro :) Takimdan genel olarak memnun degilim .Beklentilerimin altinda kaldi

NV809g.png

buda Op BPL Kadrom

Sürekli pack acdigim icin Coins felan kalmadi .Kenarda 40k'yim tek var

En üsteki takim siddetle tavsiye edilir.Dedigim gibi Lavezziyi macin basinda oyuna alin gerisi kendiliginden geliyor :=)

[attachment=10425:10 Wesley Sneijder.png]
Valla ben ne pack açan ne de coins satın alan birisiyim. Ticaret de yapmadım bu sene.

ben de almadım ama Talhanın kadroyu görünce insan ister istemez imreniyorum neyse 15'e kalsın update bugünde gelmeyecek gibi :( bu arada birşey soracağım neden oyunda Gs oyuncular mini face güncellenmiyor sneijder hala inter formalı falan oysa resmi sitedede var ben cretion centreden yapıyorum ama tekrar güncelleyince kayboluyor ister istemez çok mu zor 15'de şu fotolarını koymak?

Ekli dosyalar

• 8 Selcuk Inan.webp
    8 Selcuk Inan.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 11
  • 10 Wesley Sneijder.webp
    10 Wesley Sneijder.webp
    3 KB · Görüntüleme: 11
benim Takimlar :

nP961l.png

Macin basinda Varellayi oyundan alip Lavezziyi oyuna aliyorum, tadindan yenmiyor :)

J.Martinez'in 10 mac da 14 golü ,Eder'in ise 12 Golü var

P32JvO.png

Kaka SIF free Packden cikmisti. Kaka ve Dede'nin üzerine kurdugum kadro :) Takimdan genel olarak memnun degilim .Beklentilerimin altinda kaldi

NV809g.png

buda Op BPL Kadrom

Sürekli pack acdigim icin Coins felan kalmadi .Kenarda 40k'yim tek var

En üsteki takim siddetle tavsiye edilir.Dedigim gibi Lavezziyi macin basinda oyuna alin gerisi kendiliginden geliyor :=)

Eder'e saygım sonsuz Ekim ayında ilk fut kadrom portekiz ligiydi onun sayesinde div 2-3 lere kadar gelmiştim

Ekli dosyayı görüntüle 14663 Ekli dosyayı görüntüle 14664

ben de almadım ama Talhanın kadroyu görünce insan ister istemez imreniyorum neyse 15'e kalsın update bugünde gelmeyecek gibi :( bu arada birşey soracağım neden oyunda Gs oyuncular mini face güncellenmiyor sneijder hala inter formalı falan oysa resmi sitedede var ben cretion centreden yapıyorum ama tekrar güncelleyince kayboluyor ister istemez çok mu zor 15'de şu fotolarını koymak?

Aslında sürekli güncelleniyor referans fotoğrafları ama oyunun içinde gözükmüyor. Sormak lazım.

Yazıklar olsun. 1-0 öndeydim kontradan gol atabilirdim rakibin oyuncusu sakatlandı topu taca attım. Adam topu geri vermedi gol attı. Üstelik rahat kazanabileceğim maçı kaybettim.

Coins alan oldukca..Pace high pressing Abuser oldukca..kazanmak sevkden önemli tutan ve bunun icin herseyi(!!!) yapan ergenler oldukca FiFA dan keyif almak zor.

Sen iyilik yaparak kabetdin zaten en başdan

* LG G2 Tapatalk *

Benim maçta 0-0 bitti unutmuşum oyunu iyice biraz ısınıyım dediydim UT'a geri döndüm..

Bence Balance ve kilo de cok önemli. Auba ve Biabiany gibi oyuncular fazla sevmiyorum,ikisi cok hizli ama balance cok düsük ve boyu uzun oyuncular.

Eto,Cuadrado daha iyi.

Bu Aksam gelebilir Update...

Oyun bitdi bence..sirif bu 100k Packler satilisin diye..bekletiyorlar..

Kodumun EA:.ona göre bi Gün belilirisn..

Geri
Üst Alt