Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Valla ben gerek burda gerekse başka forumlardaki önerilere göre hareket ediyorum. Daha yeni başladım hint filmlerine çünkü. kore sinemasında, fransız sinemasında sıkıldığım filmler olduysa da hint filmlerinde hiç olmadı.

3 idiots, black, my name is khan, taare zameen par. Sadece bu filmleri izledim şimdiye kadar gerçi. ama bu kadar az filmle hayran oldum.. Adamları küçümsüyoduk bi de 80'lerdeki filmlerine bakarak. Neyse yeni önerileri bekliyorum, özellikle komedi ve dram iç içe olanlar -ki hepsi öyle heralde :D

ben bu izlediklerin haricinde biraz daha film önereyim. Fanaa, ghajini, kabhi khushi kabhie gham, kal ho naa ho, veer zaara, kuch kuch hota hai bu filmler benim favorilerimden ayrıca senin izlediklerin var tabi :) bunun haricinde beğendiklerimi sayayım: lagaan, rab ne bana di jodi, rang de basanti. devdas ve we are family diye 2 tane de hint filmi izledim. bunları pek beğenmedim. ama devdas uluslararası yarışmalarda en iyi film ödülü falan aldı lakin ben beğenemedim :(

bir de indirdiklerim izlemeyi bekleyen ve indirme listesinde olan filmler var. olumlu yorumları referans alarak oluşturdum bu listeyi de. billu barber, dil chahta hai, gandhi, guzaarish, mohabbatein, kurbaan, ra one, don, dil se.., kabhi alvida naa kehna, dilwale dulhania le jayenge, the rising: ballad of mangal pandey, swades: we the people, zindagi na milegi dobara, baazigar, awaara. liste biraz uzun ama ben bunları izlemeye başlasam kısa sürede biter, lakin final dönemimde olduğumdan bir 20 gün sonra izlicem bunların hepsini. meraklısı varsa hint filmlerinin bu filmlere de göz atsın :)

3 4 tane film lazım bizim dükkanda gececiyim hergün akşam 9 dan sabah 9 a kadar tam 12 saat sıkılıyorum haber oku oku max 1 saat gidiyor güzel film önerilerinizi bekliyorum türü farketmez türünde çok iyi olsun yeter :D komedi aksiyon dram ****** hiç farketmez :D :D

White Chicks gerçekten iyi film.

bayadır film izlemiyorum. aksiyon dövüş arabalı filan film var mı bilindik.?

imperium romanum diye belgesel kusagi var history channel yapimi13 bölümlük, roma imparatorlugunu basindan sonuna kadar film tadinda cekmisler. mükemmeldir ..

Size mükemmel bir film önereyim beyler ben izlemedim ama birazdan izleyeceğim mel gibson'un filmi get the gringo ile 85 dakikalık filme hazır olmaya başlayın.:coffee:

ben bu izlediklerin haricinde biraz daha film önereyim. Fanaa, ghajini, kabhi khushi kabhie gham, kal ho naa ho, veer zaara, kuch kuch hota hai bu filmler benim favorilerimden ayrıca senin izlediklerin var tabi :) bunun haricinde beğendiklerimi sayayım: lagaan, rab ne bana di jodi, rang de basanti. devdas ve we are family diye 2 tane de hint filmi izledim. bunları pek beğenmedim. ama devdas uluslararası yarışmalarda en iyi film ödülü falan aldı lakin ben beğenemedim :(

bir de indirdiklerim izlemeyi bekleyen ve indirme listesinde olan filmler var. olumlu yorumları referans alarak oluşturdum bu listeyi de. billu barber, dil chahta hai, gandhi, guzaarish, mohabbatein, kurbaan, ra one, don, dil se.., kabhi alvida naa kehna, dilwale dulhania le jayenge, the rising: ballad of mangal pandey, swades: we the people, zindagi na milegi dobara, baazigar, awaara. liste biraz uzun ama ben bunları izlemeye başlasam kısa sürede biter, lakin final dönemimde olduğumdan bir 20 gün sonra izlicem bunların hepsini. meraklısı varsa hint filmlerinin bu filmlere de göz atsın :)

çok sağol ben de büt. dönemindeyim ama yine de 2 tane izlerim bu dönem, ilk olarak da ghajini ve fanaa ile başlamayı düşünüyorum. ama o kadar çok yazmışsın ki, yazın masa başı bir iş bulursam anca izlerim o kadar çok filmi :D

CNBC-e

Belki izlemek isteyenler olabilir.. :queen:

7w50h.jpg

Hass (1995) - IMDb

The Raid Redemption Altyazı gerekiyor renktaşlarımdan bir tanesi özelden altyazıyı yollayabileceğini söylemişti.2.60 gb boşa gitmesin :)

20199.jpg

Gayet sağlam filmdir. Şuanda Star tv'de yayınlanmaktadır. İzlemek isteyenler bakabilir :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt