Artun Gündemir
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 4.296
- 800
- 1.683
Cevap: Film Önerileriniz
ben bu izlediklerin haricinde biraz daha film önereyim. Fanaa, ghajini, kabhi khushi kabhie gham, kal ho naa ho, veer zaara, kuch kuch hota hai bu filmler benim favorilerimden ayrıca senin izlediklerin var tabi
bunun haricinde beğendiklerimi sayayım: lagaan, rab ne bana di jodi, rang de basanti. devdas ve we are family diye 2 tane de hint filmi izledim. bunları pek beğenmedim. ama devdas uluslararası yarışmalarda en iyi film ödülü falan aldı lakin ben beğenemedim 
bir de indirdiklerim izlemeyi bekleyen ve indirme listesinde olan filmler var. olumlu yorumları referans alarak oluşturdum bu listeyi de. billu barber, dil chahta hai, gandhi, guzaarish, mohabbatein, kurbaan, ra one, don, dil se.., kabhi alvida naa kehna, dilwale dulhania le jayenge, the rising: ballad of mangal pandey, swades: we the people, zindagi na milegi dobara, baazigar, awaara. liste biraz uzun ama ben bunları izlemeye başlasam kısa sürede biter, lakin final dönemimde olduğumdan bir 20 gün sonra izlicem bunların hepsini. meraklısı varsa hint filmlerinin bu filmlere de göz atsın
Valla ben gerek burda gerekse başka forumlardaki önerilere göre hareket ediyorum. Daha yeni başladım hint filmlerine çünkü. kore sinemasında, fransız sinemasında sıkıldığım filmler olduysa da hint filmlerinde hiç olmadı.
3 idiots, black, my name is khan, taare zameen par. Sadece bu filmleri izledim şimdiye kadar gerçi. ama bu kadar az filmle hayran oldum.. Adamları küçümsüyoduk bi de 80'lerdeki filmlerine bakarak. Neyse yeni önerileri bekliyorum, özellikle komedi ve dram iç içe olanlar -ki hepsi öyle heralde![]()
ben bu izlediklerin haricinde biraz daha film önereyim. Fanaa, ghajini, kabhi khushi kabhie gham, kal ho naa ho, veer zaara, kuch kuch hota hai bu filmler benim favorilerimden ayrıca senin izlediklerin var tabi
bir de indirdiklerim izlemeyi bekleyen ve indirme listesinde olan filmler var. olumlu yorumları referans alarak oluşturdum bu listeyi de. billu barber, dil chahta hai, gandhi, guzaarish, mohabbatein, kurbaan, ra one, don, dil se.., kabhi alvida naa kehna, dilwale dulhania le jayenge, the rising: ballad of mangal pandey, swades: we the people, zindagi na milegi dobara, baazigar, awaara. liste biraz uzun ama ben bunları izlemeye başlasam kısa sürede biter, lakin final dönemimde olduğumdan bir 20 gün sonra izlicem bunların hepsini. meraklısı varsa hint filmlerinin bu filmlere de göz atsın