FLAŞ: Misimovic İstanbul'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Misimovic için umutlar tükenmedi

marsilya menejeride niang hakkında neler dedi salmıcaz bu sene bizimle vs diye sattılar ama.Buda olur neden olmasın..

Evet RENKTAŞ aynen.. Vallaha haklısın.

Bence G.Saray yönetimi oyuncunun adı fazla duyulmasın diye böyle bir açıklma istemiş olabilirmi , Wolsburg yönetimin'den.

Çünkü Misi'yi istiyen bir tek biz değil Shalcke 04'de var... Yanılmıyorsam Atletico haberleride vardı bir ara...

GALATASARAY’IN TEKLİFİNİ ÇOK İLGİNÇ BULUYORUZ

Fali Ramadani’nin bu konuda temaslarını sürdürdüğünü ifade eden Hauser, “Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Sezgin’in de bu transferi çok istemesi elbette bir etken. Galatasaray zaten herkesçe bilenen Avrupa çapında bir kulüp, üstelik teklifleri gerçekten çok ilginç.Schalke’de bir teklifte bulundu; ama Galatasaray’ın her zaman şansı var. Bu transferin şu an için kapanması söz konusu değil” diyerek sözlerini tamamladı.

(Özgür Sancar / Radyospor)

Allah yazdıysa bozsun!!!

Buda yatmıştır, muhtemelen pAZARTESİ HABER düşer transfer yattı diye :) 31 Ağustosta Omenukiyakuge :( diye biri gelir bize

Hıım almayalım ozaman ya 0 defans sa.Hay allahım bu adamı iş bitirsin diye alıyoruz defans yapsın diye değil. Forvet arkası ve süper bir oyuncu.Almanyanın en iyi amc si şuan adam.Sanki gelicek gibi bir his doğdu içime bizde oynamak istiyor.

Ben almayalım mı dedim, arkadaş sormuş defans yapıyor mu diye ben de dedim 0 defans.

Bu adam gelirse her mağlubiyet sonrası koşmuyor diye taraftar ve medya tarafından çekeceği var.

Cevap: Misimovic'e niyet Diego'ya kısmet

Bizim durum Misimovice niyet Babayaroya kısmet oldu anlaşılar.

hadi hayirli olsun 8.5 milyon aldik kesin sali veya carsamba aciklanacak taksitlerin nasil yapilacagi konusuluyomus kaynak cok ama cok saglam lütfen sormayin ve bekleyin az kaldi acikliyacaklar yalan soylemiyorum sali ve carsamba aciklanamasa beni forumdan sile bilirsiniz ama kesin bilgi bu

hadi hayirli olsun 8.5 milyon aldik kesin sali veya carsamba aciklanacak taksitlerin nasil yapilacagi konusuluyomus kaynak cok ama cok saglam lütfen sormayin ve bekleyin az kaldi acikliyacaklar yalan soylemiyorum sali ve carsamba aciklanamasa beni forumdan sile bilirsiniz ama kesin bilgi bu

ok tamam k.i.b

Kaynak olmazsa ceza alacağınızı biliyor olmanız gerek.Site yönetimi ile temas kurup kaynağınızı paylaşmanızda yarar var.

reserved

k.i.b demiştim:D

Bu adamı 8.5 'a alırsak Sezgin 'in istediğiniz yerini öperim.

bence 8.5 değildir.. Teklif ilginç demiyomu Hauser.. olay şöyle gelişmiş olabilir.

.

A.Sezgin - şimdi ben size 10m veriyim, sonra siz bana bunun 3te 2sini geri verin, bunun üzerine ben 4 genç futbolcuyu Anadolu klüplerine bonservisleriyle yollayım sonra bi kaç oyuncumuzu daha satalım biz, transferin son günüde sizle tekrar oturup konuşuruz.. Hayat biter transfer bitmez diye düşünüyoruz biz..

Hauser - Galatasarayın teklifi çok ilginç :S

şuana kadar ısrarla basında adı geçen futbolculara en azından bir yalanlama çıkıyordu çok ilginçtirki misimoviç hakkında hiçkimseden hiç bir şekilde yalanlama çıkmadı hala bir ümidim varrrr

Beyler Misimovic ile ilgileniyoruz, kaynağım çok sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt