Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.867
- 20.610
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok doğru zaten taylandan bize 6 olmaztaylan
florentino
gedson
orta sahası ziyadesiyle saçma olur.
florentino
gedson
skorer, şut atan, pas atan orta saha şeklinde olmalı.
fourtonis gibi.
Chiquinho için bir şey diyemem ama Gedson ve Florentino varlık gösteremedi ya da şans bulamadı gittiği takımlarda. Pandemiyle birlikte bu futbolculara şu an yüksek bonservis ödeyecek kulüp bulmaları imkansız. Şu dönemde oynamayıp sadece potansiyeline para harcayacak pek kulüp yok. Pandemi herkesi fena vurdu. Benfica'nın da orta sahasında kaliteli isimler mevcut zaten.Chiquinho' nun da adı geçiyor. Benfica' yı takip edemedim, bu genç adamlardan çok daha iyilerini mi buluverdiler ki üçünü birden gözden çıkarabiliyorlar?..Ya da birkaç yıl önce bizim takıma tecavüz ettiler diye biz mi abartıyoruz acaba?..
Yoo Gedson biraz daha erken acilsaydi sampiyon yapacakti cocuk.Form tutmaya basladigin beri rakiblere top oynatmadi.Chiquinho' nun da adı geçiyor. Benfica' yı takip edemedim, bu genç adamlardan çok daha iyilerini mi buluverdiler ki üçünü birden gözden çıkarabiliyorlar?..Ya da birkaç yıl önce bizim takıma tecavüz ettiler diye biz mi abartıyoruz acaba?..
Bizdeki performansından bahsetmiyorum. 2 yıl önce burada konuşsaydık, her birinin 40-50 edeceğini söylerdik. Şu an bir teklif gelse, üçünü toplam 20-30 a verecek gibiler. Pandemi etkileri bile izah etmez bence bu durumu...Yoo Gedson biraz daha erken acilsaydi sampiyon yapacakti cocuk.Form tutmaya basladigin beri rakiblere top oynatmadi.
Taylan - Florentino - Gedson
sevdim bu ortasahayı.
Maaşları düşük ve kalmak istemiyorlar. Gedson'u da oynarken kesmişlerdi.Bizdeki performansından bahsetmiyorum. 2 yıl önce burada konuşsaydık, her birinin 40-50 edeceğini söylerdik. Şu an bir teklif gelse, üçünü toplam 20-30 a verecek gibiler. Pandemi etkileri bile izah etmez bence bu durumu...
İmkan olsa da Gedson+Florentino paketine parayı bassaydık keşke, orta saha sorunu büyük ölçüde çözülürdü. Diğer elemanı pek bilmiyorum.Maaşları düşük ve kalmak istemiyorlar. Gedson'u da oynarken kesmişlerdi.
30+ Taarabt oynadı geçen sezon mesela orta sahada.
Valla sıkı pazarlık ve sonraki satıştan payla alınabilirler ama ikisini birden alsak onları tamamlayacak adam da yok kadroda, onu da almak lazım.İmkan olsa da Gedson+Florentino paketine parayı bassaydık keşke, orta saha sorunu büyük ölçüde çözülürdü. Diğer elemanı pek bilmiyorum.
Sabit fikirlisin ve muhtemelen 30 kere asist, gol mevzusu yaptın.Gedson 6 numaraya evrilmeli bana gore. Fakir kante si olma potansiyeli var.
8, 10 no sut, asist gol tehdidi olmali. Gedsonda yok. Tabi bizim icin degil. Biz yerli mecburiyeti yuzunden orada Taylani, aytaci falan kullanicaz seve seve.
Birinin bonservisini şimdi alıp, diğerini mümkünse iki yıllığına, zorunlu-zorunsuz opsiyonla kiralamak da fena çözüm olmazdı...Bunlar düşünülüyordur ama sonuçta en az üç tarafı olan bir süreç, bu transfer işleri. Hayırlısı olsun...Valla sıkı pazarlık ve sonraki satıştan payla alınabilirler ama ikisini birden alsak onları tamamlayacak adam da yok kadroda, onu da almak lazım.
Ver ordan abime 34 lük bir 10 numaraYilda 3 ü toplam 1 asist ortalama ile muthis katki saglarlar!
Valla sıkı pazarlık ve sonraki satıştan payla alınabilirler ama ikisini birden alsak onları tamamlayacak adam da yok kadroda, onu da almak lazım.
Sabit fikirlisin ve muhtemelen 30 kere asist, gol mevzusu yaptın.
Gedson 17 maçta tüm takımdan daha fazla kilit pas atmış, kaç tane yüzde yüzlük pasını yediler, atamadılar.
Git kaleye yakın oyna dersen emin ol gol de atar.
Adam tek başına orta saha oynadı son maçlarda ama takmışsın nerden bulayım da bok atayım diyorsun gerçekten yuh artık ya.