Florentino Luis, Galatasaray'ın Gündeminde

Valla sıkı pazarlık ve sonraki satıştan payla alınabilirler ama ikisini birden alsak onları tamamlayacak adam da yok kadroda, onu da almak lazım.
Çok yüksek maliyetli bir kadro olmaz mı?2 sinden 1 tanesi gelse, taylanda var fortounis gibi bir isim alsak yanlarına ne dersin?

Ya adam son haftalarda cok iyilesti kabul ama 3. bolgede buyuk takim oyuncusu isen gol, sut ve asist tehdidin olmali.

Ama sence de bu adam muthis bir box 2 boxa evrilmez mi? 1 ayagi duzgun stoper arti Gedson gibi bir 6 numara sana avrupada yapilan presi kirdirabilir.

Taylan cok statik , 3. Bolgeye fazla cikamiyor korkudan. Ama gedson hucumuna +1 pas istasyonu olur.

Bi de fakir kantesi ni niye kucumsuyorsun? 6 no bence onun yeteneklerine en uygun rol. 8 no olarak ust duzey avrupa takimlarinda yer bulamaz, o yuzden yolluyorlar zaten. Ama 6 olursa baska seviye olur.
Benim derdim olmaz demek ya da küçümsemek değil. Bizim gibi orta sahası helva gibi olan takımda tek başına orta sahayı adam etti bir nevi ki bence gol yollarına soksak atardı da.

Defans arkası top da çok attı ama kaçırdık, Şenerle Kerem kaçırmıştı direkt hatırlıyorum.

Yani doğru rol paylaşımı yapmak gerekiyor bence Gedson ona uygun kullanılsa şutu kesinlikle kötü değil.
ikisini alsak belki 3 4 3 oynarız o zaman orta saha değil de öndeki üçlünün özellikle sağında çok yaratıcı biri gerekir

solda onye ya da kerem varsayıyorum
343 zor yav 352 olabilir de. Sağ forvete Shaqiri falan lazım onda.

Benim derdim olmaz demek ya da küçümsemek değil. Bizim gibi orta sahası helva gibi olan takımda tek başına orta sahayı adam etti bir nevi ki bence gol yollarına soksak atardı da.

Defans arkası top da çok attı ama kaçırdık, Şenerle Kerem kaçırmıştı direkt hatırlıyorum.

Yani doğru rol paylaşımı yapmak gerekiyor bence Gedson ona uygun kullanılsa şutu kesinlikle kötü değil.343 zor yav 352 olabilir de. Sağ forvete Shaqiri falan lazım onda.

yarmolenko

Evet kastım oydu, 2sini alsak bir de onları tamamlayacak oyuncu lazım. Fortounis nokta atışı olurdu.
Yabancı sınırı için düşüncen nedir?Taylandan başka banko oyuncu yok gibi.Kaan ayhan olabilir marcao yanına cuk oturur bence başka neler yapabiliriz?

Yabancı sınırı için düşüncen nedir?Taylandan başka banko oyuncu yok gibi.Kaan ayhan olabilir marcao yanına cuk oturur bence başka neler yapabiliriz?
Mecbur rotasyon yapacağız.

Kerem
Taylan
Kılınç

Yerine göre Alpaslan
Ömer
Yerli sağ bek
Aytaç

Oynayacak mecburen.

Kaan'ın gelmesi önemli o yüzden.

Mecbur rotasyon yapacağız.

Kerem
Taylan
Kılınç

Yerine göre Alpaslan
Ömer
Yerli sağ bek
Aytaç

Oynayacak mecburen.

Kaan'ın gelmesi önemli o yüzden.
Zaten yabancı serbest iken bile eksik parçalar oluyordu, birde yabancı sınırı geldi işimiz iyice zorlaştı.Bir tane sağ yada sol bek bulabilsek yerli baya rahatlardık.

gedson - florentino önlerine halil...
şunu yapıp sabredebilsek, 2-3 sene içinde avrupa için oynarız.

üçünün de inanılmaz potansiyeli var. iki tane box to box - dinamik ortasaha ile false 9 halil bence çok iş yapar.

kiralık da 1 seneliğine de olsa bizi güçlendirecek her türlü adama evet diyorum.

İzledinmi

Nasıl topçu
Sen daha iyi analiz ediyorsun bence biz senden öğrenelim 😄Valla Florentino'nun izlediğim (videolar dışında) tek maçı U21 final maçıydı, onda da savunmada iyiydi ama çok top kaybı yapıyordu, bence yerine giren Gedson daha verimliydi.Bu da normal, çok forma şansı bulamamış Monacoda.Gedsonla çok uyumlu olduğu söyleniyor, keşke gelip kamp yeseler de görsek :/

Geri
Üst Alt