Florentino Luis, Galatasaray'ın Gündeminde

Sen daha iyi analiz ediyorsun bence biz senden öğrenelim 😄Valla Florentino'nun izlediğim (videolar dışında) tek maçı U21 final maçıydı, onda da savunmada iyiydi ama çok top kaybı yapıyordu, bence yerine giren Gedson daha verimliydi.Bu da normal, çok forma şansı bulamamış Monacoda.Gedsonla çok uyumlu olduğu söyleniyor, keşke gelip kamp yeseler de görsek :/

Galatasaray, Benfica'dan Florentino için de resmi girişimlere başladı.

Bu iki transferde Rui Costa - Fatih Terim İlişkisi kilit rol oynayacak.

Salim Manav

İzlediğim kadarıyla tackle dışında ekstra bir özelliğini göremedim.Kiralik gelecek bi de ben ısınamadım.

gedson - florentino önlerine halil...
şunu yapıp sabredebilsek, 2-3 sene içinde avrupa için oynarız.

üçünün de inanılmaz potansiyeli var. iki tane box to box - dinamik ortasaha ile false 9 halil bence çok iş yapar.
Florentino hicte hayal edilen biri değil bence.Gedson Florentino orta sahası çok defansif kalır gibi.Bize daha çok yaratıcı bir 8 lazım

4-2-4 oynayacak hoca yaratıcılık önemli değil iç oynasınlar diye almıyor.

efsanad topçu 1 senedir yaza yaza getirttim en sonunda :/

Iyi zorunlu ops yokmus herifin monacoda ya. Gecen sene keske imkan olsa alsak florentinoyu demistim. Bu sezon olur umarım. Gedsonla izleyelim

alamayacağımız bebeyi zorlayana kadar seri'ye bonservisiyle çökebilsek daha iyi olur zanki.

Yalan yok adami hic izlemedim Galatasaray benfica macinda izledim ama dikkat etmedim sadece forumda herkesin istemesi korkutuyor bir kac kisi cop dese umudum olacak

Geri
Üst Alt