Florya Arsası Satıldı!

Dogruysa ki dogru oldugunu dusunuyorum Florya'da kalsak daha mantikliydi.Bu hamleden karı gectim zararli cikacagiz.

Dursun denilen hükümetin adamı net bir şekilde arazileri peşkeş çekmiş.Geldiğin güne ve sana oy veren bunaklara lanet olsun.

yani şu an rivadan az daha gelecek para ve florya toplam 521 milyon tl yapıyor borç alacak 1 milyar 200 mü neydi bide kemerburgazı biz yapacakmışız yandık

Dursun bu satislari baslatarak agzimiza edecek dedigimizde kendisini savunan arkadaslar utaniyorlarmidir acaba simdi.

Bi yalamadiklari kalmisti Dursunu.

Mal varliklarini satan ve Zarar etmeye devam eden tek kulubuz galiba

reis bize hani kemerburgazda arsa vermişti hani 1 yıl icinde oraya tasınacaktık ,o pislik suratlı hırsız cöyleyip duruyordu

florya gitti 3 kuruş paraya yeni tesis nerede ? kemerburgaz arsası nerede?

hepsini beleşe devlete peşkeş çektik hırsız

Daha durun tesissiz antrenman sahasiz mal gibi ortada kalacagimiz günleri de gösterecekler bize.

Valla bu camia mustahak bunlara. Fazla bile vermisler. Sen hala gidip rivanin icine etmis yemedigi bok kalmamis olan dursunu ibra et. Artik bu rezillikten sonrada omur boyu baskan yapsinlar.

Tek uzuldugum sey taraftar. Yoksa orda oturan genel kurul cok memnun herseyden.

Olmeyi unutmus hangi takimi tuttugu bile belli olmayan a takimdan uc tane oyuncu sayamayacak bir iki bin kisi 30 milyonluk kulubu “yonetirse” olacagi bu.

Dursun bastayken hep derdim her olan rezillikten sonra bunlar daha iyi gunlerimiz diye. Hala oyle diyorum. Bu dursunun yedigi boklardan bir elli sene filan cekecegiz.

Hayirli isler.

Dursun for president for life.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kim ne derse desin Galatasaray peşkeş çekilmiştir. Bunu genel kurulda oy verenler bilmiyor muydu? Taraftara atarlanan üyeler, genel kurula yön verenler, lisecilerin menfaati olmadığını mı düşünüyorsunuz? 2013 yılında söyledik bunlar kulübün içini boşaltacaklar diye. Burada devletin en ufak bir suçu yok; ki ona rağmen kulübe gelir gelmesini sağladılar. Aklı başında bir kulüp ceketini koysa ihalelerde milyarlar uçuşurdu. Biz burada havanda su dövüyoruz ama fenerbahçeli zengin iş adamları neredeyse bu kadar fiyatta kulübe sponsorluk, bağış vs gibi kalemlerle gelir elde etmesini sağladılar. Bizimkilerse bırak bağış yapmayı, aidat ödemek bile zorlarına gidiyor. Onların yaptıkları kulübün içini boşaltmak... Sırada da Su Ada var diyeceğim ama onu da satarlarsa nerede buluşup, koklaşacaklar :D

Kim ne derse desin Galatasaray peşkeş çekilmiştir. Bunu genel kurulda oy verenler bilmiyor muydu? Taraftara atarlanan üyeler, genel kurula yön verenler, lisecilerin menfaati olmadığını mı düşünüyorsunuz? 2013 yılında söyledik bunlar kulübün içini boşaltacaklar diye. Burada devletin en ufak bir suçu yok; ki ona rağmen kulübe gelir gelmesini sağladılar. Aklı başında bir kulüp ceketini koysa ihalelerde milyarlar uçuşurdu. Biz burada havanda su dövüyoruz ama fenerbahçeli zengin iş adamları neredeyse bu kadar fiyatta kulübe sponsorluk, bağış vs gibi kalemlerle gelir elde etmesini sağladılar. Bizimkilerse bırak bağış yapmayı, aidat ödemek bile zorlarına gidiyor. Onların yaptıkları kulübün içini boşaltmak... Sırada da Su Ada var diyeceğim ama onu da satarlarsa nerede buluşup, koklaşacaklar :D
Fenerbahçe'nin başkanlık seçiminde 25 000 üyenin oy kullanma hakkı varmış.Adamlar seçimi stadta yapacaklar.Dursun'un ibra oylamasında 1000 kişi var mıydı acaba?Bunlar adamı Galatasaray'dan bile soğuturlar.İnşallah Gs adası da çıkar elimizden belki bu yavşaklar o zaman kulübün yakasından düşer.

Malesef turkiye de takımlar devlet miş gibi yönetiliyor, ne de olsa para var...
Son seneler tek bjk TÜRKİYE standardına göre profesyonel yürütülüyor.

Zaten bizde ne yapsan hoş cünkü oy verenlerin yüzde 80 ı eskı okul arkadaslar

Ibra olduktan sonra bosuna küfür etmedim bu at hirsizi dursuna. Kim bilir lac milyon dollar cepine indirdi bu sartlarla ihaleye girmek icin. Akli basinda bir yönetim cok daha fazla gelir ile cikardi bu isden.
Güzel bir özet zarar nerden baksan 1 milyar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

E ihaleyle felan zaman kaybetmeye gerek yoktu ki.
Gazeteye veya gittigidiyora ilan versek herhangi bi zengin şımarık sırf florya benim malım demek için bile 238milyon tl'den fazla verebilirdi belkide.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ünal Baskanima vermedikleri yetkiyi kerhanaciya verenlerin abv. Bu kulübün en büyük düşmanı uyeleridir. Bunu son ibrada da gorduk. Yazıklar olsun.

Elleri değmişken ada da satılsın da belki kan emici kitle çekilir gider o zaman para kalmayınca.

Proje sonunda satışlardan sonra kasaya 850 milyon TL daha girmesi gerekir şimdiki dövize göre ki söylenen 500 milyon dolar sözler gerçekleşsin.

Uzak ihtimal gibi duruyor ama ne yapılacak buralara, kaça satılacak bilmem neyi bilmediğim için tahmin edemiyorum.

Badou + Cenk = Florya mı şimdi? Yazıklar olsun o zaman ne diyelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt