- 10 Mart 2013
- 121.493
- 158.161
- 5.068
Niye ki?Kalamiyorsun iste sorun orada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye ki?Kalamiyorsun iste sorun orada
Niye ki?
Ilk sayfayi okudum.Sonra da mesaji attim.Diger 6 sayfayi gectim.ugurcum onceki yazilari okumuyor musun renktas
Dogruysa ki dogru oldugunu dusunuyorum Florya'da kalsak daha mantikliydi.Bu hamleden karı gectim zararli cikacagiz.
Mal varliklarini satan ve Zarar etmeye devam eden tek kulubuz galiba
Fenerbahçe'nin başkanlık seçiminde 25 000 üyenin oy kullanma hakkı varmış.Adamlar seçimi stadta yapacaklar.Dursun'un ibra oylamasında 1000 kişi var mıydı acaba?Bunlar adamı Galatasaray'dan bile soğuturlar.İnşallah Gs adası da çıkar elimizden belki bu yavşaklar o zaman kulübün yakasından düşer.Kim ne derse desin Galatasaray peşkeş çekilmiştir. Bunu genel kurulda oy verenler bilmiyor muydu? Taraftara atarlanan üyeler, genel kurula yön verenler, lisecilerin menfaati olmadığını mı düşünüyorsunuz? 2013 yılında söyledik bunlar kulübün içini boşaltacaklar diye. Burada devletin en ufak bir suçu yok; ki ona rağmen kulübe gelir gelmesini sağladılar. Aklı başında bir kulüp ceketini koysa ihalelerde milyarlar uçuşurdu. Biz burada havanda su dövüyoruz ama fenerbahçeli zengin iş adamları neredeyse bu kadar fiyatta kulübe sponsorluk, bağış vs gibi kalemlerle gelir elde etmesini sağladılar. Bizimkilerse bırak bağış yapmayı, aidat ödemek bile zorlarına gidiyor. Onların yaptıkları kulübün içini boşaltmak... Sırada da Su Ada var diyeceğim ama onu da satarlarsa nerede buluşup, koklaşacaklar![]()