Florya Arsası Satıldı!

Proje sonunda satışlardan sonra kasaya 850 milyon TL daha girmesi gerekir şimdiki dövize göre ki söylenen 500 milyon dolar sözler gerçekleşsin.

Uzak ihtimal gibi duruyor ama ne yapılacak buralara, kaça satılacak bilmem neyi bilmediğim için tahmin edemiyorum.
Gerçekten hâlâ Riva ve Florya dan gelecek paraların borcumuzu kapatacağına inanıyor musun? Konuşmuştuk seninle zamanında.

sent via GSC

Bu konuda bile Beşiktaş Başakşehir güzellemeleri yapılıyor inanılır gibi değil.

sent via GSC

3-4 yıl önce 2-3 kat daha fazla dolar-euro gelecekti.
bu gelen para yeniden girdiğimiz bataklığı kurutmaya anca yetecek.

Proje sonunda satışlardan sonra kasaya 850 milyon TL daha girmesi gerekir şimdiki dövize göre ki söylenen 500 milyon dolar sözler gerçekleşsin.

Uzak ihtimal gibi duruyor ama ne yapılacak buralara, kaça satılacak bilmem neyi bilmediğim için tahmin edemiyorum.
Gerçekten hâlâ Riva ve Florya dan gelecek paraların borcumuzu kapatacağına inanıyor musun? Konuşmuştuk seninle zamanında.

sent via GSC
İnanıyordum da bu inançım kayboldu diye biliriz.
Yinede inşallah kapanır ne diye bilirim ki başka. İnşaatlar bitirtikten sonra nekadar daha kasaya girecek hiç birimiz bilmiyoruz maalesef.

3-4 yıl önce 2-3 kat daha fazla dolar-euro gelecekti.
bu gelen para yeniden girdiğimiz bataklığı kurutmaya anca yetecek.

Dogru ama canaydin ve polat zamanlarinda hatta aysal zamaninda satilmasin elden cikmasin muhabbetleri vardi

Yumurta kapiya dayaninca da baska gelismeler oldu ve ozellikle kurdan buyuk zarar yazdik

Saglik olsun diyelim

Yinede inşallah kapanır ne diye bilirim ki başka. İnşaatlar bitirtikten sonra nekadar daha kasaya girecek hiç birimiz bilmiyoruz maalesef.
Kimse kimseye fazladan 5 kuruş para koklatmaz merak etme.Elimize geçse geçse fazladan 50-100 milyon TL geçer ki onun da geçeceği zaman minimum 5 seneyi bulur.O zamana kadar dolar 6-7 lira olur aldığın para da buhar olup uçar.Aldığın garanti para şuanda neyse ona razı olacaksın.Satış matış hikaye onları geçelim

Hikaye neden olsun , anlasma var kagida dokulmus ? Satilmaz , dusuk fiyattan alici bulur onlari bilemem . Fakat simdi bu kadar aldin gibisinden ciddiyetsiz is mi olur , hersey maddeler halinde imza altina alinmis durumda

Hayal dünyasindan uyanmak lazim artik. Hic bir halt olmaz.

Kötü olan şey bu sene faiz yükü

192 Milyon TL olmuş

Florya Satış Bedeli

238 Milyon TL ( kırdırırsan 1 seneyi bile karşılamıyor)

Neye göre başarı diyeceğiz.

Hikaye neden olsun , anlasma var kagida dokulmus ? Satilmaz , dusuk fiyattan alici bulur onlari bilemem . Fakat simdi bu kadar aldin gibisinden ciddiyetsiz is mi olur , hersey maddeler halinde imza altina alinmis durumda
Sinan peşin aldığın paranın üstüne satışlardan ne kadar pay bekliyorsun Allah'ını seviyorsan.Azcık gerçekçi düşün.Piyasada türlü türlü dolap çeviren binlerce adam varken bu kadar büyük pastadan sana ne kalmasını bekliyorsun satışlardan.Yüksek fiyatla sattığı evleri düşük fiyattan satmış gibi göstermek çok mu zor Sinan.Hayır gören de memlekette hiç hile hurda yapan adam yok,herşey güllük gülistan sanacak

Maalesef oradan da fazla para girmeyece kasaya. Bosuna ümitlenmeye gerek yok.

Cigerimizi söküp aldilar.

Edit: Mesajin kopyasi olmus

Sinan peşin aldığın paranın üstüne satışlardan ne kadar pay bekliyorsun Allah'ını seviyorsan.Azcık gerçekçi düşün.Piyasada türlü türlü dolap çeviren binlerce adam varken bu kadar büyük pastadan sana ne kalmasını bekliyorsun satışlardan.Yüksek fiyatla sattığı evleri düşük fiyattan satmış gibi göstermek çok mu zor Sinan.Hayır gören de memlekette hiç hile hurda yapan adam yok,herşey güllük gülistan sanacak

Ama satislar klubun de denetiminde . Giren cikan paralar belli ve kayit altinda . Bakkal defteri degil ki bu , elbette klup de gereken detayli ilgiyi gosterecektir

Gercekci dusunerek evlerin iyi fiyatlara satilamayabilecegini ben de dusunuyorum . Ama alavere sebebiyle degil , talep daralmasindan oturu diyebilirim

Ayrica evleri devlet satmayacak ki alavere olsun . Ihaleyi alan sirket satarak ihale sartnamesinde ne rakamlarda anlasildi ise o oranlarda devlete ek odeme yapacak , bunun da 80% i bizim maliyet sonrasi

Klup evlerin satis asamasinda da elbette kendi payini koruyacak

Bu arsalar üzerine ne kadar ev yapacak alan var. Kaç daire düşer bizim payımıza. Her 5 evin 1 i Emlak konuta gidecek dersek.

Rakam az çok belli olur. Florya’da yapılacak bir evin ne olursa olsun değeri düşük olamaz.

Geri
Üst Alt