Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

resmen takımda paralel yapılanma varmış

müdürler tercümanlar oyuncular vs. ayağı olan

burak elmas tarihe geçecekse çıkıp şu rezilliklere cevap vermeli

gerçekten aklı başında olduğunu düşündüğüm terimci renktaşa sormak isterim @Ahmet Özgün Güven

şurada takımın paralı çalışanı olanların şu lafları etmesi olağan bir şey mi

sadece efsane hocalıkla filan açıklanacak bir şey mi

Hocayı severim, tarihimizde edindiği yere de kendisine de saygım sonsuz. Ama beğenilir ya da beğenilmez kulübün bir yönetimi var, bir karar alınmış. Galatasaray'ı kapatıp gitmişiz gibi davranılmasına, bu arkadaşların böyle konuşmasına müsaade etmesini de hoş bulmuyorum. Çok tehlikeli hareketler bunlar. Zaten takım kötü bir noktada, herkes gerginken hiç gerek yok böyle şeylere. Hoca yönetimde yer alsa ya da futbol direktörü olacağım başka bir hocayla çalışacağız dese çoğu kişi de ağzını açıp ne oluyor demezdi, desteklerdi de.

Bahsedilen plana, projeye ben inanabilirim ama başkası inanmak zorunda değil. Ciddi anlamda kötü giden bir süreç var ligde, yakın tarihte de benzerini yaşamış ve hala belini doğrultamamış Fenerbahçe örneği varken taraftarın kötü gidişe sesini çıkartması kadar doğal bir şey yok.

Fatih Terim kalsaydı da sezonun geri kalanında neler olacağını bilmiyoruz, yeni bir teknik direktör gelince de. Burada birbirimizi şucu bucu diye yemenin bir anlamı yok. Olan oldu, her şeyden öte bize kalan yegane şey zaten Galatasaray. Yönetim dahil kimse de bu tarihten, bu kulüpten üstte değil. Her ne olursa olsun umarım yüzümüz bir şekilde güler, kulübümüz için de hayırlısı olsun.

gerçekten aklı başında olduğunu düşündüğüm terimci renktaşa sormak isterim @Ahmet Özgün Güven

Burak bu karanlık yapıyı tamamen dağıtabilirse desteğimizi hakeder.

Mert'i de kovun kimse kalmasın, mert ne alaka falan diyordum 2 saat içinde yanılttı beni sağolsun.

Oh be neyden kurtulduk biz böyle ya 😮‍💨

Kimse kulübün sahibi değil. Bir şu gerçeği anlayamadık halk olarak. Sadece sporda değil her yerde bu zihniyet hakim. Sanatta, eğitimde, siyasette.. Fatih Terim Galatasaray efsanesidir. Aksini iddia eden vefasızdır. Ancak Fatih Terim = Galatasaray diyen de akılsızdır. Kurumları tek bir şahsiyetten ibaret görürsek çok kaybederiz.

3 yıldır ortada başarısızlık var. Takım kümeye doğru gidiyor. Daha ne olması lazım Fatih Terim'in gönderilmesi için?

herife bak kim Galatasaraylı kim değil ona karar veriyor. hayırdır dayı sen ne ayak?

Hİç bir şey değil bu açıklamalarla asıl hcaoya zarar veriyorlar. Sanırım kovuldu hepsi. Onlar Galatasaraylı değil nasıl bir laf biriside o zaman hoca bu kadar başarısızken istifa etmedi hoca Galatasaraylı değilmiş mi desin? Ne saçma laflar ya işte Terim'in maalesef kötü olmasının yegane sorumlusu bu yanındakiler ben ekibi kötü derken bunu söylüyorduk bu kafa yapsında bir yapılanma olur mu? Gerçekten hocanın gitmesi çok doğru olmuş bunu görünce tekrar anladım.

şu adamların terim sonrası ve öncesi neler yaptığını şu sahneden kestirmek zor değil

bir de bilerek saat veriyor ki yarın floryada olay çıksın

ben şu konuşan dayıdan 10 kat daha karşılıksız galatasaraylıyım mesela hadi ispat etsin

bunların elinde imkan olsun stada adam sokmazlar

ama inşallah sonrasında başarılı bir hoca gelir de başkana dedikleri lafı onlara iade eder

yani itle köpekle bu takımı uğraştırmaz
Basit yönetilebilir yönlendirilebilir herifler bunlar. Hocanın en buyuk hatasıdır cevresini böyle insanlarla doldurması.

Durum böyleyse gönderilmesi daha da iyi olmuş. Kulübün sahibi gibi davranmaya kimsenin hakkı yok. Başarısızsan gidersin, dünyanın her yerinde bu böyle. Hatta ben olsam sezon bile başlamazdım ama transfer falan derken tutuldu. Fatih Terim elinde Hagi, Sneijder, Drogba vs olmadan başarılı olamaz kolay kolay.

Yıllarca birlikte çalışmış bir ekibin aile gibi birbirini savunmasında bir beis görmüyorum. Muhtemelen terim in çok yardımı olmuştur bu arkasında duran kişilere. Onların da bu şekilde karşılık vermesi kadar doğal bir şey yok.

Bildiğimiz şeylerdi bunlar sürpriz değil ki. Florya ya yıllardır terim in istemediği kimse giremiyor (çalışma manasında) bu zaten" terim etrafında görmek istediklerini florya da istiyor" u açıklıyordu.

Bu arada terim in her gelen yönetimin adamlarını florya da istememesinin sebebini de unutmayın. Çok haksız da değil bu isteğinde.

Bir dönem kadrolar maçtan 8 10 saat önce sizdirilirdi hatırlarsınız. Aynı şekilde florya da ne olup bitiyorsa muhabirlere öten birileri vardı. Masör falan dendi sutlandi o dönem. Terim ı sevmiyor olabilirsiniz ama haksız değil bu isteklerinde. Ben olsam bende aynını yaparım. Ortalık cadı kazanına dönüyor çünkü.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt