- 16 Haziran 2010
- 204.033
- 156.092
- 6.838
Hepsi kovuldu zaten.bunlar yeni hocaya neler yaparlar floryada acaba? ben hoca olsam gitmeye korkarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsi kovuldu zaten.bunlar yeni hocaya neler yaparlar floryada acaba? ben hoca olsam gitmeye korkarım
Terim e darbe yapıldı diye bir başlık olması lazım diyorum, renktaş. Aç istersen. resmen bir darbe.ne konusu rtaş
kim yaptı darbeyi senı böyle islerde uzman bı ısme yonlendıreyımTerim e darbe yapıldı diye bir başlık olması lazım diyorum, renktaş. Aç istersen. resmen bir darbe.
Dert edecek bir şey yok renktaş. Hocam bir kaç güne kayak tatiline gider.Terim e resmen darbe yapıldı. Konu açmayı beceremedim. Birisi açsa iyi olur.
Isim kalite.eyüp yıldız: floryanın yeni yöneticisi nihat kırmızı oldu.
Kim kovulmadi ki motzutkucan kovuldumu?
Hahha. Burak Elmas ın Terim e yaptığı darbeden bahsediyorum ama uzman isme karşı karşı değilim.
Arda hala orada ama sanırım ses yok diyorlar.Hepsi kovuldu zaten.
Bence Bodrum u özlemiştir. Yelken sever.Dert edecek bir şey yok renktaş. Hocam bir kaç güne kayak tatiline gider.
Yeni hocanın vereceği rapora göre onuda yolcu ederler diye düşünüyorum.Arda hala orada ama sanırım ses yok diyorlar.Bunu da kapı dışı ederler inşallah. Yoksa oyuncu grubunu örgütler.
İnşallah öyle olur. Tabii bunu beklemek bu kaos ortamında doğrusu.Yeni hocanın vereceği rapora göre onuda yolcu ederler diye düşünüyorum.
derhal şututkucan kovuldumu?
4 maçlığına gidiyorum deyip 7 yıllık sözleşme imazaladı.Peki bu Fotonun çekildiği zamanda kim Galatasarayliydi sayın F.yilmaz?
Kimsenin haddine değildir Galatasaraylilik ölçmek. Herkes Galatasaray ölçer cihazı taktırmış galiba kendine.
Hocamız bizim efsanemizidir ancak son zamanda başarısızdır.
Yönetim, devam dedikten 5 gün sonra yolları ayıralım demiştir, nerede proje nerede hedef?
İkiye bölünmeye gerek yok. Her iki taraf da kendi sorumluluklarını yerine getirmede başarısız olmuştur.
Umarım kazanan Galatasaray olur. Ülkece bir insana tapılacak seviyede sevmeyi bırakmamız gerek.
Hocaya katkıları için teşekkür etmek az bile ancak maalesef bu kadarmış.Ekli dosyayı görüntüle 146754
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi