Florya Metin Oktay Tesisleri Müdürü Fahri Yılmaz: "Biz Galatasaraylıyız onlar değil"

eyüp yıldız: floryanın yeni yöneticisi nihat kırmızı oldu.

Peki bu Fotonun çekildiği zamanda kim Galatasarayliydi sayın F.yilmaz?

Kimsenin haddine değildir Galatasaraylilik ölçmek. Herkes Galatasaray ölçer cihazı taktırmış galiba kendine.

Hocamız bizim efsanemizidir ancak son zamanda başarısızdır.
Yönetim, devam dedikten 5 gün sonra yolları ayıralım demiştir, nerede proje nerede hedef?
İkiye bölünmeye gerek yok. Her iki taraf da kendi sorumluluklarını yerine getirmede başarısız olmuştur.

Umarım kazanan Galatasaray olur. Ülkece bir insana tapılacak seviyede sevmeyi bırakmamız gerek.

Hocaya katkıları için teşekkür etmek az bile ancak maalesef bu kadarmış.
56ceed9e4020117c50eb1f6c.webp

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amma zırladınız be tmm en büyük galatasaraylı sizsiniz klüp tapulu malınız yıllarca bedavaya çalıştînız hakkınız ödenmez

Peki bu Fotonun çekildiği zamanda kim Galatasarayliydi sayın F.yilmaz?

Kimsenin haddine değildir Galatasaraylilik ölçmek. Herkes Galatasaray ölçer cihazı taktırmış galiba kendine.

Hocamız bizim efsanemizidir ancak son zamanda başarısızdır.
Yönetim, devam dedikten 5 gün sonra yolları ayıralım demiştir, nerede proje nerede hedef?
İkiye bölünmeye gerek yok. Her iki taraf da kendi sorumluluklarını yerine getirmede başarısız olmuştur.

Umarım kazanan Galatasaray olur. Ülkece bir insana tapılacak seviyede sevmeyi bırakmamız gerek.

Hocaya katkıları için teşekkür etmek az bile ancak maalesef bu kadarmış.Ekli dosyayı görüntüle 146754

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 maçlığına gidiyorum deyip 7 yıllık sözleşme imazaladı.

Geri
Üst Alt