Ilk etapta basin toplantisi vs sini izlemekte fayda varda, icime siniyor mu desen kesinlikle sinmiyorKemerburgaz ve stadın çevresindeki arazi alınmasaydı Florya için çok söverdim de şimdilik ne olacak takipteyim sadece.
Ilk etapta basin toplantisi vs sini izlemekte fayda varda, icime siniyor mu desen kesinlikle sinmiyorKemerburgaz ve stadın çevresindeki arazi alınmasaydı Florya için çok söverdim de şimdilik ne olacak takipteyim sadece.
Kemerburgazı da mustafa cengiz almıştı yanlışım yoksa, tabi sadece üst kullanım hakkı.Kemerburgaz ve stadın çevresindeki arazi alınmasaydı Florya için çok söverdim de şimdilik ne olacak takipteyim sadece. Yeter ki Kemerburgaz tam kapasite bitirilsin.
Kap açıklamasında yazıyor Hasılat paylaşımı diye.Umarim boyledir...
bizi borçlu çıkardın be reis naptınminimum 280se 280dir o işte
hatta onu da kırdırırlar bi 50 milyon dolar daha alırız salarlar komple
Kap açıklamasında yazıyor Hasılat paylaşımı diye.
Kemerburgaz, Mecidiyeköy gösterdi yapamayacağımızı diye düşünüyorum. Bu konuda GS'nin kendi yapamayacağına inanıyorum bende.Gayette yaparsin
Yapamayiz demekle UGRASAMAZLAR arasinda buyuk fark var.
Nivak da kendi yapmıyor gidiyor taşerona yaptırıyor. Biz yapamayız diyen riski almıyordur o risk de 200 milyon dolar kaybettirecek sana.
Uzmana bak koca ET bilmiyor bu biliyor.
Sistem ayni degil bunda. Tasere ediyorsun adama imalat parasini veriyorsun.Kemerburgaz, Mecidiyeköy gösterdi yapamayacağımızı diye düşünüyorum. Bu konuda GS'nin kendi yapamayacağına inanıyorum bende.