Florya'da 20000 Kayıp Malzeme (Forma, Antrenman ürünleri vb.)

Benim de bir kaç ay önce dikkatimi çekmişti çünkü Ebay'de zaman zaman Galatasaray diye aratıp ürünlere bakarım hoşuma giden birşey olursa alayım diye.

Galatasaray diye yazınca hep böyle matchworn tag'iyle müthiş yüksek fiyata satışa sunulmuş ürünler çıkıyor karşına. Ben de şaşırmıştım bayağı. Demek ki büyük soygun var arkasında.

Gecende heavily worn and sweated kit by Feghouli diye bir forma setine denk geldim. Dedim bu kesin fake. Feghouli ve terlemis forma he diyerekten

GS Store malzemeleri Florya'da mi saklaniyor? Yoksa Florya'da o kadar cok essag ne arar?
Floryada u19-17 vs derken her ay bir 100-200 tane prof set gidiyordur bunların yedekleri vs olsa ayda 400-500 set yapar. 2-3 snelik dilimde totalde parça olarak zulalanacak bir miktar gibi durmakta.

Vay vay vay vay vay babanın kemüğüne

florya tamamen boşaltılsa beni malzemeci olarak atasalar moderatörlük görevimden istifa eder ardayla tavla oynardım

Herkes alıyor olabilir ama işi organize eden malzemecilerdir muhtemelen. Fena yemişler fena

Kanka görmedim tuvalet kağıdını nasıl bişey
forma verip bunlardan getirttiriyor bence
343E36C8-9D58-4BEE-9E84-3C60AD6AC140.webp

Bu tuvalet kağıdının özelliği ne kanka, bi de niye siyah? Temizlikçi sıçtıklarını bilmesin mi istyolar
zımpara kağıdı işlevi görüyormuş rengo oradaki doku zedelendikçe kendini rejenere ediyor böylece göt kasları daha dinamik oluyor

Geri
Üst Alt