Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
Adam sıçmasın mı olm ne bu kinArda tuvalet kağıtlarını nasıl alıyor araştırılsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sıçmasın mı olm ne bu kinArda tuvalet kağıtlarını nasıl alıyor araştırılsın.
Benim de bir kaç ay önce dikkatimi çekmişti çünkü Ebay'de zaman zaman Galatasaray diye aratıp ürünlere bakarım hoşuma giden birşey olursa alayım diye.
Galatasaray diye yazınca hep böyle matchworn tag'iyle müthiş yüksek fiyata satışa sunulmuş ürünler çıkıyor karşına. Ben de şaşırmıştım bayağı. Demek ki büyük soygun var arkasında.
Store'da satılmayan ürünlerde varmış sanırım bir kerede değilde zamana yayılarak yavaş, yavaş yapılmış sanırım.GS Store malzemeleri Florya'da mi saklaniyor? Yoksa Florya'da o kadar cok essag ne arar?
6s?Cengiz döneminden beri baslamis deniliyor. Olm bu nasil kulüp ya. Birakacam bir gün cidden Elazigsporuma odaklanacagim. 4.ligdeyiz ama 6s gibi durmadan baska sacmalik cikmiyor
Floryada u19-17 vs derken her ay bir 100-200 tane prof set gidiyordur bunların yedekleri vs olsa ayda 400-500 set yapar. 2-3 snelik dilimde totalde parça olarak zulalanacak bir miktar gibi durmakta.GS Store malzemeleri Florya'da mi saklaniyor? Yoksa Florya'da o kadar cok essag ne arar?
6s?Cengiz döneminden beri baslamis deniliyor. Olm bu nasil kulüp ya. Birakacam bir gün cidden Elazigsporuma odaklanacagim. 4.ligdeyiz ama 6s gibi durmadan baska sacmalik cikmiyor
Kin yok kin yokAdam sıçmasın mı olm ne bu kin
Şakanın dozunu kaçırmış ya da kafası karışmış bir kripto olabilir gibi
Kanka görmedim tuvalet kağıdını nasıl bişeyKin yok kin yok
Sadece düşünüyorum saatlerce aklım almıyor
forma verip bunlardan getirttiriyor benceKanka görmedim tuvalet kağıdını nasıl bişey
Bu tuvalet kağıdının özelliği ne kanka, bi de niye siyah? Temizlikçi sıçtıklarını bilmesin mi istyolarforma verip bunlardan getirttiriyor bence
Ekli dosyayı görüntüle 147086
abi göbeğiyle eleştiriyoruz da bırakalım kıçını neyle silip silmediğini aaaaforma verip bunlardan getirttiriyor bence
Ekli dosyayı görüntüle 147086
zımpara kağıdı işlevi görüyormuş rengo oradaki doku zedelendikçe kendini rejenere ediyor böylece göt kasları daha dinamik oluyorBu tuvalet kağıdının özelliği ne kanka, bi de niye siyah? Temizlikçi sıçtıklarını bilmesin mi istyolar