Florya'da 20000 Kayıp Malzeme (Forma, Antrenman ürünleri vb.)

Hasan Bekir

Berlin Panteri

Ciddi bir iddia bazıları hemen Terim'e iftira falan demiş ama böyle bir şeyle tabi ki Terim ile ilgili değildir ama bu iddialar gerçekse malzemeciler falan yüksek ihtimal yapıyordur. Özellikle bazı forma koleksiyonu yapan kişinin attığı tweetler ve orada bunları satanlar araştırılmalı. Forumda ilk açtığım konu umarım doğru yere açmışımdır.

Oha. 20 bin nedir ulan hiç mi cakozlamadiniz
Çalışanlara Tazminat vermeme adına yapılmış olmasın bu?
GSCimbom Mobile App

Galatasaray üzerinden haksız kazanç elde edenlerin abv

Cengiz döneminden beri baslamis deniliyor. Olm bu nasil kulüp ya. Birakacam bir gün cidden Elazigsporuma odaklanacagim. 4.ligdeyiz ama gs gibi durmadan baska sacmalik cikmiyor

Son düzenleme:
tamamen sallamasyon olarak yusuf günaydan şüpheleniyorum bakalım tutacak mı

GS Store malzemeleri Florya'da mi saklaniyor? Yoksa Florya'da o kadar cok essag ne arar?

Yuhh felaket bir olay bu her türlü rezillik gerçekse Florya'daki yapılanma adına rezillik yalansa yönetimin iğrenç algı taktikleri adına

Benim de bir kaç ay önce dikkatimi çekmişti çünkü Ebay'de zaman zaman Galatasaray diye aratıp ürünlere bakarım hoşuma giden birşey olursa alayım diye.

Galatasaray diye yazınca hep böyle matchworn tag'iyle müthiş yüksek fiyata satışa sunulmuş ürünler çıkıyor karşına. Ben de şaşırmıştım bayağı. Demek ki büyük soygun var arkasında.

Cengiz döneminden beri deniyor. Normalde habere inanmam ama forma koleksiyonu yapan kişinin attığı tweetler, oradaki resimler falan gerçekten araştırılmalı. Bu toptan temizlik hani floryadaki personelin kovulması falan bundan dolayı da olabilir.

20 bin mi? Floryanin girişine tır sürüp yükleme mi yaptılar

Üzerine birde ultrasound mobil röntgen cihazı falan vars kayboldu mu mini bir beşiktaş olma yolunda koşarak ilerleriz

Arda tuvalet kağıtlarını nasıl alıyor araştırılsın.

Geri
Üst Alt