Florya'da 20000 Kayıp Malzeme (Forma, Antrenman ürünleri vb.)

Skandal tabii ama kimsenin günahı alınmaması lazım bilmeden etmeden.

burada kamera kaydı vs diye bir şey yok mu ? araştırılır 1 hafta boyunca bakılır .

başlı başına rezillik ama.

Muhtemelen bu ürünlerin çoğu orada imzalanıp dağıtılan , basın mensubudur tanıdıktır vs hediye edilen şeylerde olabilir illa stoklu ürün diye bakmamak lazım ama terbiyesizliğin daniskası.

Olm ilk defa mi yazdim bunu xd. Iyice gergin olmussunuz he

Olayın Fatih Terim'le hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. Adamın bazen maaş ödeyip topçulara para verdiğini bile biliyoruz. Ama kulüp içindeki hain personel tarafından yapılmış bir şey olma ihtimali hiç az değil. Karaborsa işinde ne pislikler döndüğünü biliyoruz, bu konuda neden dönmesin? Çok fırsatçı var bu ülkede.

Hani Florya’da Fatih terim haberi olmadan kuş bile uçmazdı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siz iyice kafayi yemissiniz xd bir de sosyal hesaplarimdan GSlilik belgesini isteyin haaa.

allahtan bi fm actik, ortalik cosmus

Benim de bir kaç ay önce dikkatimi çekmişti çünkü Ebay'de zaman zaman Galatasaray diye aratıp ürünlere bakarım hoşuma giden birşey olursa alayım diye.

Galatasaray diye yazınca hep böyle matchworn tag'iyle müthiş yüksek fiyata satışa sunulmuş ürünler çıkıyor karşına. Ben de şaşırmıştım bayağı. Demek ki büyük soygun var arkasında.
Kleinanzeigene bak bi

Geri
Üst Alt