- 1 Haziran 2015
- 27.721
- 19.268
- 2.148
tesislerde o kadar ürün var mıdır
enteresan
enteresan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuhh özür dileyeceğine bu tavır nedir arkadaşOlm ilk defa mi yazdim bunu xd. Iyice gergin olmussunuz he
Cengiz döneminden beri baslamis deniliyor. Olm bu nasil kulüp ya. Birakacam bir gün cidden Elazigsporuma odaklanacagim. 4.ligdeyiz ama 6s gibi durmadan baska sacmalik cikmiyor
haaaaaaaaaaaaaaaaaa
lan yeter bir de meydanda assaydiniz. Bu nasi linc
yaptiklarim icin pisman degilim, aklim halen yapamadiklarimda xdMusap
Özür metnini alalım
Sonunda da ben bir eşşeklik ettim lafı bulunmalı
yaptiklarim icin pisman degilim, akl halen yapamadiklarimda xd
Saka bi yana bu olayin sucunu terime atmak nedir ya
Bosver terimi 6sli musapyaptiklarim icin pisman degilim, akl halen yapamadiklarimda xd
Saka bi yana bu olayin sucunu terime atmak nedir ya
Beni anca Doktorum anlarMusap kardeşim destekliyorum ben böyle Galatasaray’ı …yim demiş açık yüreklilikle
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O ayri konu. Ama böyle agir bi suclamada ne bilimBosver terimi 6sli musapolan olmus artik
Terime suc bulunmasi sacma zaten baskalari halt yemis belliO ayri konu. Ama böyle agir bi suclamada ne bilim
Bu konuda Terim'i suçlayanı yada o yapmıştır diyeni görmedim hiç bir yerde. Yüksek ihtimal malzemecilerden kişiler olabilir ki bu iddialar gerçekse ortaya çıkmalı. Terim'in böyle bir şey yapmayacağına herkes emindir diye tahmin ediyorum ama florya personellerinden birileri bunu yapmış olabilir.Keske tazminati alsaydi o zaman böyle seylere gerek kalmazdi
Anliyana…
Kim Fatih hocayı suçlamış?Fatih hocaya buralardan vurmak saçma, adam 5 milyon euroyu bağışlamış taştaşta bir şahsiyet sonuç olarak.