Foot Mercato: Galatasaray, Nampalys Mendy'i Kiraladı

1aydir kasık sakatlığı varmis Pubis falansa dicki tutarız kasik sakatliklarindan oldum olası tirsarim çok geç iyilesebiliyor..

Şurada gördüğümüz profil bizim için lazım olan bir profil. Ancak Mendy'nin sakatlık geçmişi pek parlak gözükmüyor.

Bu adamı geçen sene istiyorduk bedavaydi. sözleşme uzattilar

Ne zaman sahalara döneceği belli olmayan sakat adami transfer etmek nasıl bi kafadır yarabbim

Melo gelse daha iyi mi olurdu acaba dedirtiyor ama inşallah yanılırım da 29 yaşında da olsa iyi bir orta sahamız olur.

şunu düşünüyorlarsa mantıklı aslında 6 ay boyunca çok kötü oynayacak gedson bu sayede bırakacak benfica :D

güzel plan aslında
Gedson' u çok beğenmekle birlikte, iyice overrated hal almaya başladığını gözlemliyorum. Kalitesi standardı yakalayan ve gayretini esirgemeyen bir 8 numaradan çok da fazlası değil...

Birkaç yıl önce bizimkilere tecavüz eden takımın önemli bir parçası olmasa bu kadar abartılmazdı...Bir müddet ismine rastlamak istemiyorum; bir futbolcu transferinin bu kadar mı b.ku çıkarılır yahu?!..

Işini son güne bırakırsan böyle olur işte.

Premier ligdeyse belli bir seviyede demektir.bence herkesi utandıracak.bende çok daha iyi transferler isterdim ama buna razı ettiler renktas.
Renktaş adam iyi çıkar çıkmaz bi lafım yok

Ama şu Epl görmüş olayını bir an evvel bırakalım derim

Benim için Epl görmesi hiçbir anlam ifade etmiyor

Hatta korkuyorum desem yeridir

Bütün hevesim kaçtı. Gedson'un gelmeyeceğini bilerek beklemek bile daha iyiydi.

Panik transferi.O kadar gün Gedson'u beklediler son gün alırız diyorlardı.Benfica vermeyince Oraya buraya saldırmaya başladılar.

Etebo gibi oyuncu alacaklarına hiç almasınlar. 6 numaranın önemini sezonu kaybedince anlarlar. Melo ile 4 sezonda 3 şampiyonluk. Fernando ile 2 sezonda 2 şampiyonluk aldık.

Geri
Üst Alt