Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.696
- 2.730
- 303
Mendy niye Senegal’de?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKIKA! Mendy Istanbul‘da.
Premier ligdeyse belli bir seviyede demektir.bence herkesi utandıracak.bende çok daha iyi transferler isterdim ama buna razı ettiler renktas.Kinder yumurta mı bu renktaş ? Adamın istatistikleri leş.
Aksak MendyHangi Mendy bu?
Sakatmis.Mendy niye Senegal’de?
yedlinEpl görmüş filan denilince bir irrite oluyorum artık
Bir an evvel şu Epl fetişistliğini bırakmalıyız
Ayrıca biz neden sakat adam alıyoruz ısrarla
Bizim bilmediğimiz bir proje filan mı var
Gedson' u çok beğenmekle birlikte, iyice overrated hal almaya başladığını gözlemliyorum. Kalitesi standardı yakalayan ve gayretini esirgemeyen bir 8 numaradan çok da fazlası değil...şunu düşünüyorlarsa mantıklı aslında 6 ay boyunca çok kötü oynayacak gedson bu sayede bırakacak benfica
güzel plan aslında
Şurada gördüğümüz profil bizim için lazım olan bir profil. Ancak Mendy'nin sakatlık geçmişi pek parlak gözükmüyor.
Renktaş adam iyi çıkar çıkmaz bi lafım yokPremier ligdeyse belli bir seviyede demektir.bence herkesi utandıracak.bende çok daha iyi transferler isterdim ama buna razı ettiler renktas.
Ben büyük liglerden gelmiş adamlari seviyorum.belki bu adamı bile alamiycaz ama ben gelsin isterim.Renktaş adam iyi çıkar çıkmaz bi lafım yok
Ama şu Epl görmüş olayını bir an evvel bırakalım derim
Benim için Epl görmesi hiçbir anlam ifade etmiyor
Hatta korkuyorum desem yeridir
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi