Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.553
- 23.963
- 2.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson' u çok beğenmekle birlikte, iyice overrated hal almaya başladığını gözlemliyorum. Kalitesi standardı yakalayan ve gayretini esirgemeyen bir 8 numaradan çok da fazlası değil...
Birkaç yıl önce bizimkilere tecavüz eden takımın önemli bir parçası olmasa bu kadar abartılmazdı...Bir müddet ismine rastlamak istemiyorum; bir futbolcu transferinin bu kadar mı b.ku çıkarılır yahu?!..
bu profil gibi çıksa müthiş olur.
Gedson' u çok beğenmekle birlikte, iyice overrated hal almaya başladığını gözlemliyorum. Kalitesi standardı yakalayan ve gayretini esirgemeyen bir 8 numaradan çok da fazlası değil...
Birkaç yıl önce bizimkilere tecavüz eden takımın önemli bir parçası olmasa bu kadar abartılmazdı...Bir müddet ismine rastlamak istemiyorum; bir futbolcu transferinin bu kadar mı b.ku çıkarılır yahu?!..
Hee!..Mesajı bir daha oku istersen. Tek başına takımın bütün sorunlarını çözeceğini, bizden başkasının keşfedemediğini filan düşünüyorsan o başka...gedson mu overrated?
Hee!..Mesajı bir daha oku istersen. Tek başına takımın bütün sorunlarını çözeceğini, bizden başkasının keşfedemediğini filan düşünüyorsan o başka...
Son üç sezon için en çok eleştirenlerden biriyimdir, ille küfür mü etmeliyim?..TD iyi değil diye, yetenekli ve gayretli genç bir futbolcuyu çok beğendiğimi söylemekle yetinmeyip, birde tapınmam mı gerekiyor? Nasıl bir alaka?..kenarda 4 senedir teknik adam olmadigina farkindamisin