Foot Mercato: Galatasaray, Nampalys Mendy'i Kiraladı

Haber kolpaysa burhanla nevzat iyi oltaya geldi

Kolpa turnusolu

Gedson' u çok beğenmekle birlikte, iyice overrated hal almaya başladığını gözlemliyorum. Kalitesi standardı yakalayan ve gayretini esirgemeyen bir 8 numaradan çok da fazlası değil...

Birkaç yıl önce bizimkilere tecavüz eden takımın önemli bir parçası olmasa bu kadar abartılmazdı...Bir müddet ismine rastlamak istemiyorum; bir futbolcu transferinin bu kadar mı b.ku çıkarılır yahu?!..

bu konuda katılıyorum tek bir plana sabit kalıp yedek planlar için hiç bir kurgu yapmamamız çok amatörce

Gedson' u çok beğenmekle birlikte, iyice overrated hal almaya başladığını gözlemliyorum. Kalitesi standardı yakalayan ve gayretini esirgemeyen bir 8 numaradan çok da fazlası değil...

Birkaç yıl önce bizimkilere tecavüz eden takımın önemli bir parçası olmasa bu kadar abartılmazdı...Bir müddet ismine rastlamak istemiyorum; bir futbolcu transferinin bu kadar mı b.ku çıkarılır yahu?!..

gedson mu overrated?

Şaka mısınız bu adam çok iyi etebo falan yazan olmuş.

Ligue 1 Türkçe hesabının pek yanıldığını görmedim. Gereksiz toplara girmiyorlar. Mendy ya bizim ya kendi menajerinin oltasıdır.

kenarda 4 senedir teknik adam olmadigina farkindamisin
Son üç sezon için en çok eleştirenlerden biriyimdir, ille küfür mü etmeliyim?..TD iyi değil diye, yetenekli ve gayretli genç bir futbolcuyu çok beğendiğimi söylemekle yetinmeyip, birde tapınmam mı gerekiyor? Nasıl bir alaka?..

Orta sahaya sertlik katmak gerekir derken kendine hayrı olmayan adamları almayalım da...

Yahu ben mi yanlış hatırlıyorum, son 3-5 yıldır nöbetlerde bu adam alınsın diye yazan, dua eden çok kişi vardı sanki

Düşündürücü tek şey sakatlık durumu. Etobo ile oynadığı oyunun alakası yok.

Nampalys Mendy'nin menajeri: "Leicester ve Galatasaray, kiralık transfer için anlaştılar. 23:59'dan önce transferi tamamlamak için zamanla yarışıyoruz." (Foot Mercato)

Transfermarkt'ta hala sakat diye gözüküyor.

Geri
Üst Alt