Foot Mercato: "Galatasaray, Onyedika ile 5 yıllığına anlaşma sağladı"

Kulüp izin verir, oyuncu rest çeker.
Oyuncu ister, bu kez kulüp rest çeker.

Yapacağınız işe…

Nijerya Milli takimi mac oncesi hoca konusma yapiyor : Evet beyler uzun zaman sonra tekrar birlikteyiz. Kaldigimiz yerden aynen devam, guclu bir mantalite ile ..

Osimhen : Hocam bir dakika araya giriyorum. Evet beyler kim Galatasaray'a gelmek istiyor?

bu arada maşallah 4 yıllar 5 yıllar havalarda uçuşuyor

Onyedika 6 numara gibi saglam ama bir playmaker kadar kadife ayaklara sahip bir adam her sistemde oynatirsin

Kanatta oynayan adamlarin agzina 30 metreden topu kondurur top tasir adam gecer olmasi gerektigi yere pasini verir oyunu hizlandirir
Savunmasida kuvvetlidir

Ama bu beceriksizler ordusu maaslesef alamaz

Nerdeyse sıfır dripling yapan sevmediğim tarzı var.
Hiç istemiyorum gelmesini 17 milyonlar konuşuluyor yuh ki yuh.

Bunlar Jashari gibi bi potansiyeli aldılar yaw.

kaçırılmaması gerekirdi

bunu da vermezler

Onyedika 6 numara gibi saglam ama bir playmaker kadar kadife ayaklara sahip bir adam her sistemde oynatirsin

Kanatta oynayan adamlarin agzina 30 metreden topu kondurur top tasir adam gecer olmasi gerektigi yere pasini verir oyunu hizlandirir
Savunmasida kuvvetlidir

Ama bu beceriksizler ordusu maaslesef alamaz
Topla gitmiyor sürekli pas opsiyonu arıyor fernando tarzı 3 kişinin arasına girip topu ayağına yapıştırıp çıkmasını beklemeyeceğimiz bir topçu.hani bjk li musratinin genç hali gibi.inş ben yanılırım sen haklı çıkarsın

Topla gitmiyor sürekli pas opsiyonu arıyor fernando tarzı 3 kişinin arasına girip topu ayağına yapıştırıp çıkmasını beklemeyeceğimiz bir topçu.hani bjk li musratinin genç hali gibi.inş ben yanılırım sen haklı çıkarsın
Topla gidiyor demedim zaten renktas topu alip adami gecer hemen pasini verir topu kosturan cinsten evet fernando tipi bayilirim bu cins adamlara isteyen gelsin baski yapsin hemen stoperlerin arasina girip o baskiyi paramparca ediyor

Geri
Üst Alt