Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.197
- 42.953
- 3.748
5 dkdir yazan yok buraya üste çıksın bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topla gitmiyor sürekli pas opsiyonu arıyor fernando tarzı 3 kişinin arasına girip topu ayağına yapıştırıp çıkmasını beklemeyeceğimiz bir topçu.hani bjk li musratinin genç hali gibi.inş ben yanılırım sen haklı çıkarsınOnyedika 6 numara gibi saglam ama bir playmaker kadar kadife ayaklara sahip bir adam her sistemde oynatirsin
Kanatta oynayan adamlarin agzina 30 metreden topu kondurur top tasir adam gecer olmasi gerektigi yere pasini verir oyunu hizlandirir
Savunmasida kuvvetlidir
Ama bu beceriksizler ordusu maaslesef alamaz
Topla gidiyor demedim zaten renktas topu alip adami gecer hemen pasini verir topu kosturan cinsten evet fernando tipi bayilirim bu cins adamlara isteyen gelsin baski yapsin hemen stoperlerin arasina girip o baskiyi paramparca ediyorTopla gitmiyor sürekli pas opsiyonu arıyor fernando tarzı 3 kişinin arasına girip topu ayağına yapıştırıp çıkmasını beklemeyeceğimiz bir topçu.hani bjk li musratinin genç hali gibi.inş ben yanılırım sen haklı çıkarsın