Football Manager 2017

Ben çok daha akıcı buldum. Kulüp çalışanlarına istatistikçi ekleyip, maç sonraları detaylı rapor alıyorsun. Oyuncuya teklif yapınca ilk menajeri ile temasa geçip, ön istekler oluyor. Bu oyuncuları ikna etme konusunda önemli. Şimdilik bunlar benim acayip hoşuma gitti. Ben hep 2D oynarım. 3D'ye bakmadım bile. Ona yorum yapamayacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumun için teşekkürler
Sen de benim kafadansın o zaman :D

Ben de hep 2D oynuyorum diğer türlü tat alamıyorum

Önerir misin hocam alınır mı sence?

Yorumun için teşekkürler
Sen de benim kafadansın o zaman :D

Ben de hep 2D oynuyorum diğer türlü tat alamıyorum

Önerir misin hocam alınır mı sence?

2015 ve 2016'da net bir şey diyemezdim ama, bu çok net alınır bence.

Emre Aslan'la da konuşmuştuk steamden. Oyunda garip sonuçlar olabiliyo demişti daha başlarda olduğum için denk gelmemiştim ama şu anda işler biraz tuhaflaştı gibi. İşsiz başlayıp 15. sıradaki Gençlerbirliği'ni aldım ve Fener'i evimde 4-0, Galatasaray'ı deplasmanda 6-2 yendim. Sezon sonu daha da garipleşti. Fener ve bizim hocalar kovuldu. İkisiyle de Conte'nin adı geçti ama adı sanı duyulmamış 2 tane yerli hoca geldi adını dahi hatırlamıyorum o derece. Asıl bomba ise Eray İşçan'ı Real Madrid aldı.

Emre Aslan'la da konuşmuştuk steamden. Oyunda garip sonuçlar olabiliyo demişti daha başlarda olduğum için denk gelmemiştim ama şu anda işler biraz tuhaflaştı gibi. İşsiz başlayıp 15. sıradaki Gençlerbirliği'ni aldım ve Fener'i evimde 4-0, Galatasaray'ı deplasmanda 6-2 yendim. Sezon sonu daha da garipleşti. Fener ve bizim hocalar kovuldu. İkisiyle de Conte'nin adı geçti ama adı sanı duyulmamış 2 tane yerli hoca geldi adını dahi hatırlamıyorum o derece. Asıl bomba ise Eray İşçan'ı Real Madrid aldı.
Oha.

{taptap}

Bu sene Kaiserslautern ile başladım. Oyun muhteşem olmuş.

Ben çok uzun zamandır Bundesliga ve Bundesliga 2 oynamıyordum. En son Köln 2. ligde iken oynamıştım. Zaten daha çok Polonya, Fransa 2. Lig, Norveç ligi, Danimarka ligi gibi liglerin alt orta sıra takımlarıyla oynamak daha çok hoşuma gidiyor. Lakin bu sene aklımda Freiburg var. Ya da Bundesliga alt liglerden bir takım. Bakalım nasıl olacak. 2-3 arkadaş bir araya gelip oyunu alıp bilgisaayarlarımıza kurmak istiyoruz. Sen de beğendim demişsin. Umarım biz de beğeniriz.

Not: Online olmadığı sürece aynı kodla farklı bilgisayarlara kurulmasında sorun olmadığı kesin değil mi arkadaşlar?

Ben çok uzun zamandır Bundesliga ve Bundesliga 2 oynamıyordum. En son Köln 2. ligde iken oynamıştım. Zaten daha çok Polonya, Fransa 2. Lig, Norveç ligi, Danimarka ligi gibi liglerin alt orta sıra takımlarıyla oynamak daha çok hoşuma gidiyor. Lakin bu sene aklımda Freiburg var. Ya da Bundesliga alt liglerden bir takım. Bakalım nasıl olacak. 2-3 arkadaş bir araya gelip oyunu alıp bilgisaayarlarımıza kurmak istiyoruz. Sen de beğendim demişsin. Umarım biz de beğeniriz.

Not: Online olmadığı sürece aynı kodla farklı bilgisayarlara kurulmasında sorun olmadığı kesin değil mi arkadaşlar?

2 PC'ye kurulup, farklı zamanlarda online olarak Steam üzerinden oynanabildiğini duymuştum. Senin sorunun cevabı konusunda tam olarak emin değilim.

sakatlık sorunu var, update ile onu hallettikleri zaman oyun gayet güzel. fm16ya göre maç gösterim ekranı baya güzelmiş.
Sosyal medya sekmesi ise hoşuma gitti. Voidu.com da hala 75tl iken alınır bence. millet steam'den 90tl den aldı.

oyunu açarken geniş database ve bütün iyi ligleri açarak başlatın. Sadece Türkiye ligi açıldığında böyle sıkıntılar olabiliyor.

@Emre Aslan'la da konuşmuştuk steamden. Oyunda garip sonuçlar olabiliyo demişti daha başlarda olduğum için denk gelmemiştim ama şu anda işler biraz tuhaflaştı gibi. İşsiz başlayıp 15. sıradaki Gençlerbirliği'ni aldım ve Fener'i evimde 4-0, Galatasaray'ı deplasmanda 6-2 yendim. Sezon sonu daha da garipleşti. Fener ve bizim hocalar kovuldu. İkisiyle de Conte'nin adı geçti ama adı sanı duyulmamış 2 tane yerli hoca geldi adını dahi hatırlamıyorum o derece. Asıl bomba ise Eray İşçan'ı Real Madrid aldı.

sakatlık sorunu var, update ile onu hallettikleri zaman oyun gayet güzel. fm16ya göre maç gösterim ekranı baya güzelmiş.
Sosyal medya sekmesi ise hoşuma gitti. Voidu.com da hala 75tl iken alınır bence. millet steam'den 90tl den aldı.
Güvenilir mi?

valla sineğin suyunu çıkartıyorum Galatasaray'ı yönetirken. Selçuk,Hamit,Sneijder falan hep sattım. Muslera'yı 15m dolara satıp 7m dolara Predrag Rajkovic i falan aldım. Kiralık oyuncuları doldurdum takıma. Birini alırken scout da yok tabi, sosyal medyadaki güzel yorumlara göre transfer yapıyorum. Verilen maaş oranını iyice düşürdüm. ama gene borç bitmiyor. Forma stad vs gelirlerini cebe atıyorlar herhalde.

Bir başka sorunu daha söyliyim belki tek bende de oluyodur bilemiyorum betada da aynısı olmuştu. İlk sezon eldeki kadroyla dahi kendi taktiğimi bi şekilde oturtuyorum başarılı da olduğum halde 2. sezonda bi yerden sonra taktik bildiğin çöp gibi oluyo gelen geçen vuruyo. Geçmiş yıllarda hiç olmuyodu ama rakip takımlar ona göre önlem mi alıyo bilemiyorum. Sorun tek bende mi onu da bilemediğimden paylaşmak istedim bu sorunumsuyu da

Bir başka sorunu daha söyliyim belki tek bende de oluyodur bilemiyorum betada da aynısı olmuştu. İlk sezon eldeki kadroyla dahi kendi taktiğimi bi şekilde oturtuyorum başarılı da olduğum halde 2. sezonda bi yerden sonra taktik bildiğin çöp gibi oluyo gelen geçen vuruyo. Geçmiş yıllarda hiç olmuyodu ama rakip takımlar ona göre önlem mi alıyo bilemiyorum. Sorun tek bende mi onu da bilemediğimden paylaşmak istedim bu sorunumsuyu da

evet rakipler belli süreden sonra çözüyor taktiği ondan ötürü oluyor. Taktik değiştirmeden talimatları felan değiştirebilirsin, eğer öyle de olmazsa taktik değiştirmelisin

Arkadaşlar FM alacağım birazdan. Önceki sayfada verilen Voidu.com mu daha güvenilir ve hızlıdır yoksa Durma Play mi?

Bunların herhangi birinden oyun alan arkadaşlar ne önerir?

Ayrıca limited edition ile standart fm arasında ne fark var?

Bir de birden farklı bilgisayara kurmak istiyorum. Aynı steam hesabıyla yapacağım değil mi bunu?
ERCAN ÖNDER

Arkadaşlar FM alacağım birazdan. Önceki sayfada verilen Voidu.com mu daha güvenilir ve hızlıdır yoksa Durma Play mi?

Bunların herhangi birinden oyun alan arkadaşlar ne önerir?

Ayrıca limited edition ile standart fm arasında ne fark var?

Bir de birden farklı bilgisayara kurmak istiyorum. Aynı steam hesabıyla yapacağım değil mi bunu?
ERCAN ÖNDER

Limited dedikleri oyunun tam sürümü çıkmadan alınca içinde tablette oynanabilen FM Touch ile birlikte gelen sürümüydü. Şu an onu satan varsa bir sormak lazım, tam sürüm çıktığı için geçerli olmayabilir Touch eklentisi.

Aynı Steam hesabıyla oturum açılıp yüklenecek ve çevrimdışı olunacak. Update geldiğinde yine herkes sırayla çevremiçi olup yükleyebilir.

{taptap}

farklı hesap olayını bilmiyorum ama Voidu.com güvenilir bir site. hala 75tl. touch da geliyor içinde.

fm 17 touch ile normal fm 17 arasindaki fark nedir?

Geri
Üst Alt