Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

aynen abi, zaten online oynayamam o kadar zamanım yok

2 kişi oynayabiliyorsun toplamda aynı keyle, o yüzden başka birine daha verdiysen indiremem oyunu steamden

kimseye vermedim daha önce , özel mesajlarına bak attım oraya :D

normal sezon tamamlandı , artık şampiyonluğa çok az kaldı :D şampiyonluk grubu play-off maçlarından 2 galibiyet çıkaırsam büyük ihtimalle bu iş biter :D

bende offline modda oynamak istiyorum sadece steam key lazım yardımcı olabilecek varsa cok makbule geçer.:ayatollah:

keyi olan yardımseverler beni de mutlu edebilirler :)

sonunda sezon bitti ,

78 puanla playofflarıda lider bitirdim ve şampiyonluk geldi ,

İskoçya kupasında finalde Celtic'le karşılaştım ve sezonun 3. kupası geldi ,

sezonun bilançosu ,

İskoçya şampiyonluğu,

İskoçya lig kupası,

İskoçya kupası ,

Şampiyonlar ligi son 16 :D

yeni sezon için bomba transferler geliyor :D

fm 2012 ingiltere 2.lig için genç kanat önerilerinizi alabilirim

sonunda sezon bitti ,

78 puanla playofflarıda lider bitirdim ve şampiyonluk geldi ,

İskoçya kupasında finalde Celtic'le karşılaştım ve sezonun 3. kupası geldi ,

sezonun bilançosu ,

İskoçya şampiyonluğu,

İskoçya lig kupası,

İskoçya kupası ,

Şampiyonlar ligi son 16 :D

yeni sezon için bomba transferler geliyor :D

Tebrikler :yenieek:

beyler biz 6-7 arkadaş orjinal oyun aldık ama şu online işini beceremedik biri detaylı biçimde anlatırsa çok sevinirim.

dostum beni teşvikleştirdin 2.ligten takım aldım ingiltereden

Sheffield Wednesday FC

150px-Sheffield_Wednesday.png

Takma adı : Baykuşlar

kuruluşu:4 Eylül 1867 (145 yaşında)

Stadyum:Hillsborough Stadyumu (Kapasite: 39,812)

Ligi: İngiltere Championship te şuan normalde ama benim oyun 2012nin günümüze editleniş hali olduğunda ligten düşmüş 1.ligte ordan çıkartmaya çalışıyorum :yenieek:

19998016.jpg

öyleyse şuandan itibaren bir numaralı düşmanımsın :D

takımdaki en iyi foerveti beleşe kaptı senin takım , ayıp yaptığınız valla , oyuncuma ucuz yollu maç başı 1000 euro + yol + ssk ve 250bin euro garanti para verip uzatacaktım sözleşmeyi niye araya girip adamın aklını çeliyorsunuz :D

Motherwell ile 2. sezon öncesinde yoğun bir transfer dönemi yaşandı ,

takımın en etkili oyuncularından Hataley , sözleşmesinde yer alan 1,9 milyona serbest kalır maddesi sebebi ile Chelsea'ye transfer oldu ayrıca , geçen sezon forvet hattının en etkili ismi olan Jamei Murphy sözleşme uzatmaya yanaşmayarak S.Wed. ile sözleşme imzalayarak bedelsiz olarak takımdan ayrıldı.

Kadroda kendilerine yer bulma şansı olmayan genç oyunculardan 4 tanesi pilot takım Elgin'e bedelsiz olarak sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderildi.

Geçen sezon takıma büyük katkı sağlayan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Keith Lasley ile takımda koç olarak kalması yönünde görüşüldü , fakat bir kaç sene daha futbol oynamak istediğini belirtince C.Palace ile transfer görüşmesi yapmasına izin verildi ve hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerekM.Well ile ilişkisi kesildi ,

Ayrıca geçen sezon takıma büyük katkılar sağlayan 33 yaşındaki forvet D.Suazo görüşmeler neticesinde , alacaklarına karşılık bonservisi verilerek serbest bırakıldı.

Geçen seozn takıma büyük katkı sağlayan , kiralık olarak forma giyen defansif orta saha Eggert Jonsson , tüm girişimlere rağmen tekrar kiralık olarak takıma kazandırılamadı , yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferden vazgeçildi.

Transfer döneminde , Barthelme (2,8 m. opsiyon) , Vormer (2,8 m. opsiyon) , Sigurosson (3,3 m. opsiyon) sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katıldı ,

Ayrıca J.Hughes , Dissels , McGowen gibi önemli oyuncular bedelsiz olarak Motherwell kadrosuna dahil edildi ,

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen genç oyuncular , Meng , Pedersen ve Jylli takıma katılan diğer önemli oyuncular oldu ayrıca son olarak defans hattına rotasyon amaçlı Huddersfield Town'dan C.Woods transferi gerçekleşti.

Geçen sezon şampiyonlar liginde yaşanan tarihi başarıya rağmen ülke puanı sebebi ile İskoçya da sadece lig şampiyonu , şampiyonlar ligi mücadelesi verebilecek ve lige katılabilmek için 3 eleme maçı oynamak zorunda olacak.

Motherwell'in ilk rakibi Karadağ temsilcisi Buducnost oldu,

İskoçya'da ki mücadeleden 6-0 lık galibiyet ile ayrılan Motherwell deplasmana yedek takımla gitti ve 2-0 lık mağlubiyetin ardındna tur atlayan takım oldu ,

Sonraki turda rakip Moldova'dan Sheriff oldu.

İlk maç deplasmandaydı ve süpriz şekilde M.well 3-1 lik mağlubiyet ile döndü , ama rövanş mücadelesinde bu hatayı telafi ederek sahadan 5-0 gibi net bir skorla ayrılarak adını bir üst tura yazdıran ekip oldu.

Şampiyonlar ligi öncesi son engel M.Haifa eşleşmesiydi.

İlk maç deplasmanda oynanacaktı.

İsrail de ki mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen M.Well sahadan Ghaly ve Carswell'in golleriyle 2-0 galip ayrılmayı başardı ve tur için çok çok büyük bir avantaj sağladı,

Bu arada lige 3 te 3 ile başlayan M.Well , 3 maçta 11 gollük performans ile şampiyonluk için en büyük aday olduğunu gösterdi .

Şampiyonlar ligi son eleme turunda , sahasında M.Haifa'yı ağırlayan M.Well yine sahadan 2-0 lık skorla galip ayrılarak adını şampiyonlar ligi grup aşamasında dünya devleri arasına yazdırmayı bir kez daha başardı.

Kura sonrasında M.Well Şampiyonlar ligi A grubunda , Bayern , Marsilya ve Sporting ile aynı grupta yer aldı .

...

Motherwell tarih yazmaya devam ediyor , şampiyonlar liginde müthiş sonuçlar alıp hem şampiyonlar liginde hemde ligde namağlup devam ediyoruz ...

Yiğit abi böyle iştahlı anlatıyorsun benim de oynayasım geldi bu haftayı atlatayım da başlayayım bari :D

Bugün aldım ben de ama Sneijder ve Drogba'sız şu an keyifsiz,sanırım ay sonunda geliyormuş güncelleme.Bir de 1.8 ghz işlemci,2 gb ram ile pek sağlıklı oynandığı söylenemez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt