Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Football Manager Hikayeleriniz ve Daha Fazlası...

Akhisar 2. ligde TD arıyormuş oraya mı geçsem, istifa da bir hizmettir :( Neyse sezon bitsin de bakalım.

Aha away goals ile Inter'i eleyip çeyrek'e çıktım, ligde de Bursa ve Fener'i yendim tekrar havaya girdim. Yerimizi tartışanlara cevabı sahada vereceğiz!!!1!!

Sakatlıklar çok büyük sıkıntı çok :D

GELİYORUZ!

Arsenal-Benfica-GS-Salzburg grubunun 5. maçlarında deplasmanda Arsenal'i yenerek puanımızı 9 yaptık :ayatollah:

Eşit puanda olmamıza rağmen ikili averajda üstün olduğumuz Benfica ile yarışıyoruz, son maç biz Arena'da Salzburg ile oynarken Benfica evinde Arsenal'i ağırlayacak :ayatollah:

REZALET

2 kez önce geçmesine rağmen Salzburg'a diş geçiremeyen GS, Benfica'nın evinde Arsenal'i 3-2 yenmesi sonucu ŞL'de 3. oldu.

Bal damlıyor şerefsizim. Şampiyonluğu Fener'e verdim derken 3 hafta üst üste puan kaybettiler yetiştim. Son 3 haftaya eşit puanda giriyoruz. Avrupa'da önce Inter'ı sonra Newcastle'ı deplasman golü avantajı ile eledim.

En vasat sezonumda 3 kupa ihtimali devam ediyor.

edit: 3. kez sıçrayamadık. Lyon'a deplasmda 2-1 yenilmiştim gene o golün avantajı olur mu dedim ama burada da yendiler :(

edit2: aha da Türkiye Kupası da gitti :(

Müthiş seri buraya kadarmış :(

ktusm.jpg

Bu sezonki gerilemeyi şöyle de gösterebiliriz geçen sezon:

ktusp.jpg

2 sezon öncesi:

ktuss.jpg

İlk sezon:

ktusu.jpg

:sad007:

İlk sezon şampiyonlar ligini aldım ikincide çeyrek final oynadım ama ligde çok zorlandım neredeyse son haftalarda şampiyon oldum şike mi yapıyorlar ne ama oyunda aşırı iyi kadrosuna göre fener şuan 3.sezonda ilk 3 maçta 15 gol atıp yemediler bile.

İlk sezon UEFA kupasını aldım. 2. sezonum gruplardan lider çıktım devam ediyorum avrupada ama ligde kayserispor lider 8 puan fark 2 fenerle 6 puan fark :sad007:

Özgür abinin kelle gitmek üzeredir, forumlarda zaten ileri geri konuşuyorlardır şimdi. asdsadsasad

Gençlerbirliği ile 5. sezondaydım ama ani bir kararla new game açtım...:) Takımım çok iyiydi ilk şampiyonluğumu kazanmıştım ama artık işin suyu çıkacaktı.. Önce Lecce ile açtım ama oyunda 2 ay ilerleyip vazgeçtim dün bir renktaş Villareal ile oynuyorum deyince feyz alıp Villareal'le new game yaptım..:) Bakalım sarack gibi ama İspanya Ligini sevmiyorum seneye 1. lige çıkarız sonra ne olacak ?Real-Barca her türlü akar...

Beyler Galatasaray ile yeni sezona başladım,hangi oyuncuları alıp hangilerini satmamı tercih edersiniz?

Yeni aldım oyunu,son steam update ile beraber Drogba+Sneijder Galatasaray'da başlıyor sezona,Ujfa sakat değil.

Gençlerbirliği ile 5. sezondaydım ama ani bir kararla new game açtım...:) Takımım çok iyiydi ilk şampiyonluğumu kazanmıştım ama artık işin suyu çıkacaktı.. Önce Lecce ile açtım ama oyunda 2 ay ilerleyip vazgeçtim dün bir renktaş Villareal ile oynuyorum deyince feyz alıp Villareal'le new game yaptım..:) Bakalım sarack gibi ama İspanya Ligini sevmiyorum seneye 1. lige çıkarız sonra ne olacak ?Real-Barca her türlü akar...

İşte amaç onların hegomonyasını bitirmek ve şampiyon olmak. Ben bunun için uğraşıyorum uzun vadede ....

Beyler Galatasaray ile yeni sezona başladım,hangi oyuncuları alıp hangilerini satmamı tercih edersiniz?

Yeni aldım oyunu,son steam update ile beraber Drogba+Sneijder Galatasaray'da başlıyor sezona,Ujfa sakat değil.

Frei, Douglas ve Jem Karacan'ı al ilk etapta. Gerisi zaten gelir. :D

Frei, Douglas ve Jem Karacan'ı al ilk etapta. Gerisi zaten gelir. :D

Eyvallah hocam.

Udinese'den ismini hatırlamadığım bir sol bek -Riera'dan daha iyi- kiralıyorum sezon sonu 3,2m satın alma opsiyonuyla.

Riera'yı satarım heralde,ordan gelecek para ile de bi stoper alabilirim uzun vadeli. Mevcut defans ile folloş oluruz Avrupa'da.

İşte amaç onların hegomonyasını bitirmek ve şampiyon olmak. Ben bunun için uğraşıyorum uzun vadede ....

Çok zor gibi geldi bana..:D Ben sattım Cani'Yi , Uche'yi falan yeni bir kadro kurdum ilk maçlar çok kötüydüm ama 4-5. haftadan sonra toparladım..Şu an 2. ciyim.. Daha çok var sezonun bitmesine bakalım neler olacak..

Frei gelmiyor yav. Douglas'ı bilmem de Djorou kulüp efsaneleri arasına girdi, ŞL rekorlarına falan girdi adam bende :D Jem çok iyi gerçekten.

Genel olarak transferleri Emre Utkucan'ın önerilerine göre yap muazzam adamlar buluyor.

Bu arada rezil sezonumdan sonra süper bir geri dönüş yaptım. BU sene gene şampiyon gibiyim. Şl çeyrek finaline hiç takılmadan çıktım. Samed Yesil'i 2-3 sezon sonra ne kadar istiyorlarsa verip alıp leblebici derler ya :D Her geleni sokuyor. Yalnız Sami Yılmaz diye bir genç almıştım, adam Türk değilmiş, Belçikalı, kontenjan yiyor. Çok da etkili oynuyordu ama yapacak bir şey onu satıp, Seyit diye bir çocuk buldum Brugge'da onu alıcam artık.

Eyvallah hocam.

Udinese'den ismini hatırlamadığım bir sol bek -Riera'dan daha iyi- kiralıyorum sezon sonu 3,2m satın alma opsiyonuyla.

Riera'yı satarım heralde,ordan gelecek para ile de bi stoper alabilirim uzun vadeli. Mevcut defans ile folloş oluruz Avrupa'da.

Sol bek için Ricardo Rodriguez'i de alabilirsin. İsmini yanlış yazmış olabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt